Skocz do zawartości
husband

Rozmiar rozmiarowi rozmiarem

Rekomendowane odpowiedzi

M, bardzo lubię Cię czytać. Normalnie muszę sobie Ciebie zaprenumerować. Pisz, bo to się dobrze czyta

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.05.2020 o 18:12, jennifer pisze:

Bo pokaźny rozmiar dodaje pewnosci siebie.

On wie, ze będzie miła niespodzianka, uwodzi wiec na luzie i bez spinki czyli tak jak kobiety lubią najbardziej :)

Albo uważa, że wystarczy ptaka pokazać i kobieta powinna być szczęśliwa i sikać po nogach, że taki drągal jej się trafił. ;)

A już zupełna porażka, gdy nawet nie wie jak użyć tego daru natury, bo sądzi, że wielkość wszystko załatwia. :D 

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety panowie czarują zdjęciem ornitologicznym...

Mało który potrafi oczarować rozmową i wyobraźnią...

Dla mnie zdjęcie to etap ostatni, bo jeśli nie ma „chemii” to fotka jest jak każda inna...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Jan pisze:

M, bardzo lubię Cię czytać. Normalnie muszę sobie Ciebie zaprenumerować. Pisz, bo to się dobrze czyta

Janie bardzo mi to schlebia... Interesuje Cię również wnętrze Kobiety jakkolwiek to nie zabrzmi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tego się zaczyna. Dla mnie seks to coś więcej niż mechaniczna rąbanka, a twój opis   z patrzeniem w oczy aż do końca mnie rozwalił. Masz w sobie głębokie pokłady erotyzmu, który zaraża

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Jan pisze:

Od tego się zaczyna. Dla mnie seks to coś więcej niż mechaniczna rąbanka, a twój opis   z patrzeniem w oczy aż do końca mnie rozwalił. Masz w sobie głębokie pokłady erotyzmu, który zaraża

W tym miejscu się z Tobą zgodzę...od tego się zaczyna...Osobowość, intelekt, charakter...Natomiast nie mam nic przeciwko ostremu rżnięciu...poprzedzonemu bardzo górnolotną rozmową;) ...Ale, ale...uwielbiam również się Kochać...Kochać się...namiętnie i zmysłowo...tak jak piszesz patrząc sobie w oczy... (pisze M)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MP2020 pisze:

Natomiast nie mam nic przeciwko ostremu rżnięciu...poprzedzonemu bardzo górnolotną rozmową;)

No to też trochę zależy od rozmowy...Myślisz, że górnolotna rozmowa to dobry wstęp do ostrego Rżnięcia? (Patrz Rżnięcie mi się napisało z wielkiej litery). Muszę przygotować jakąś górnolotną mowę w takim razie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Jan pisze:

No to też trochę zależy od rozmowy...Myślisz, że górnolotna rozmowa to dobry wstęp do ostrego Rżnięcia? (Patrz Rżnięcie mi się napisało z wielkiej litery). Muszę przygotować jakąś górnolotną mowę w takim razie

Oczywiście i tak może być...Ja tak miałam ostatnio Kto zainteresowany wie o kogo chodzi;) Wszystko zależy od Kobiety i Mężczyzny...Jakby się owa rozmowa nie kończyła,czy ostrym Rżnięciem (podtrzymam twoją pisownię:) czy zmysłowym Kochaniem...Dla Mnie samej Owa Rozmowa przed jest niezwykle ważna...w zasadzie od niej zależy być albo nie być ewentualnej Relacji (wybacz, ale muszę napisać z dużej

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, wyobrażałem sobie ostre Rżnięcie kiedy wskoczył mi pop up z reklamą z mBanku „nadal o tym myślisz, śmiało zrób to teraz ”. Miłego dnia M. Pozdrów P. Idę przygotować jakąś zajemowę. Kto wie kiedy Cię spotkam. Muszę być gotowy

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Jan pisze:

Sorry, wyobrażałem sobie ostre Rżnięcie kiedy wskoczył mi pop up z reklamą z mBanku „nadal o tym myślisz, śmiało zrób to teraz ”. Miłego dnia M. Pozdrów P. Idę przygotować jakąś zajemowę. Kto wie kiedy Cię spotkam. Muszę być gotowy

Miłego Dnia Janie:) Szykuj, szykuj nie wiadomo co życiu czeka...Zawsze trzeba być Zwartym i Gotowym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...