Skocz do zawartości
husband

Rozmiar rozmiarowi rozmiarem

Rekomendowane odpowiedzi

Wolałbyś żeby powiedziała że fujarka jak u pastuszka 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogła powiedzieć, że jest idealny, nie za duży, nie za mały w sam raz :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, RobertWaWa napisał:

Mogła powiedzieć, że jest idealny, nie za duży, nie za mały w sam raz :D

Zadałeś głupie pytanie to dostałeś głupią odpowiedź;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Druh. napisał:

Zadałeś głupie pytanie to dostałeś głupią odpowiedź;)

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :P

• Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, RobertWaWa napisał:

Kiedyś umówiłem się z poznaną dziewczyną, przechodzimy do konkretów, wyjmuję sprzęt i pytam - "i jak?". Ona na to - "ładny". Zrobiło mi się przykro :D

Powiem Ci, że masz fart, że wtedy nie trafiłeś na taką kobietę jak ja. Bo dla mnie to jest mega głupie pytanie.

Ja nie byłabym zapewne tak łagodna jak tamta dziewczyna. W  tej sytuacji z miejsca wybuchłabym gromkim śmiechem. Wtedy dopiero zrobiłoby Ci się przykro.

Wyobraziłam sobie jak ja, na randce ze świeżo poznanym kochankiem rozkładam nogi pokazując mu moją cipkę i pytam ''I jak?" . Na samą myśl dostaję głupawki :D

Wracając do tematu.

Rozmiar rozmiarem, ale ważna jest przede wszystkim umiejętność posługiwania się sprzętem oraz podejście do niego i do całej sytuacji. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dragonfly napisał:

rozkładam nogi pokazując mu moją cipkę i pytam "I jak?"

Skojarzył mi się sen o wiaderku pięknych cipek :lach:

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja szczerze wolę. Większe. Kutasy w cipce żony jakoś mnie to bardziej podnieca. Nie jarał bym się małą glizdą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kiedyś oglądałam filmik na youtube, gdzie Pan Seksuolog wypowiadał się, że to nie długość ma znaczenie, a twardość! Wymienił 4 stopnie twardości.
Oczywiście zafascynowana opowiedziałam o tym mężowi. Od tamtej pory @manny jak ma wielką ochotę to mówi, że ma stopień twardości 5

• Lubię 5
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2020 o 13:23, Sailor&Lula pisze:

BTW, jakże wiele uroku i klasy mają ci Kochankowie posiadający obfite przyrodzenie, którzy się tym faktem specjalnie nie obnoszą. Potrafią uwieść kobietę bez kuszenia rozmiarem, mając jej o wiele więcej do zaoferowania. Pokaźny rozmiar staje się jedną z wielu zalet. No i nie do podrobienia jest to ekscytujące uczucie rozpakowania niespodzianki, gdy już dochodzi do zbliżenia... :wub:

Lula.

Bo pokaźny rozmiar dodaje pewnosci siebie.

On wie, ze będzie miła niespodzianka, uwodzi wiec na luzie i bez spinki czyli tak jak kobiety lubią najbardziej :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.01.2018 o 13:38, husband pisze:

Jak ważny/istotny jest rozmiar penisa kochanka wobec potencjalnej relacji z Hotką tudzież parą? Rzecz jasna nie mam na myśli kilku centymetrowych męskich skrajności, które automatycznie kogoś deprecjonują do bycia kochankiem...

Czy są jakieś minimalne kryteria, którymi się posługujecie?
Czy rozmiar penisa nie jest w ogóle istotny w kontekście samej relacji?

Dla Mnie jako kobiety rozmiar penisa nie ma w ogóle znaczenia...Nigdy nie  oczekuję również zdjęć takowego;) ...nawet mogę śmiało powiedzieć, że są NIEMILE widziane...Lubię natomiast moment "rozpakowania" na spotkaniu, jeśli jest naprawdę duży to tylko miły dodatek...ale zdecydowanie jakość Kochanka to nie rozmiar jego penisa...to jak się Mną zajmuje, jak Mnie pieści...Potrafię mieć wiele orgazmów...od sutkowych, przez łechtaczkowe, po pochwowe...I nie rozmiar ma tu swój największy udział...Wcale nie piszę tego, żeby Panom było lepiej...bo sprawa ma się zupełnie inaczej z twardością, sztywnością...Tutaj Panowie nie ma taryfy ulgowej;) M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...