Skocz do zawartości
husband

Rozmiar rozmiarowi rozmiarem

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Sailor&Lula napisał:

BTW, jakże wiele uroku i klasy mają ci Kochankowie posiadający obfite przyrodzenie, którzy się tym faktem specjalnie nie obnoszą. Potrafią uwieść kobietę bez kuszenia rozmiarem, mając jej o wiele więcej do zaoferowania. Pokaźny rozmiar staje się jedną z wielu zalet. No i nie do podrobienia jest to ekscytujące uczucie rozpakowania niespodzianki, gdy już dochodzi do zbliżenia... :wub:

Lula.

Myślałem, że tutaj się nie urodziny ale szczerze rozmawiamy i odpowiadamy na pytanie autora autorki wątku:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, czarodziejwawa napisał:

Myślałem, że tutaj się nie urodziny ale szczerze rozmawiamy i odpowiadamy na pytanie autora autorki wątku:

Nie piłam bezpośrednio do Ciebie w swojej wypowiedzi ;) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sailor&Lula napisał:

którzy się tym faktem specjalnie nie obnoszą

Tak rozmiar nie równa się umiejętność obsługi :P

2 godziny temu, Sailor&Lula napisał:

No i nie do podrobienia jest to ekscytujące uczucie rozpakowania niespodzianki, gdy już dochodzi do zbliżenia...

Oj tak :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Nie piłam bezpośrednio do Ciebie w swojej wypowiedzi ;) .

Lula.

A to przepraszam, jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwa:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar pewnie ma znaczenie, ale na całość składa się wiele zmiennych. Panowie ćwiczycie chociażby mięśnie Kegla?   /Onn

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam ćwiczę własne mięśnie, Kegl niech sam se swoje ćwiczy 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś umówiłem się z poznaną dziewczyną, przechodzimy do konkretów, wyjmuję sprzęt i pytam - "i jak?". Ona na to - "ładny". Zrobiło mi się przykro :D

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...