Skocz do zawartości
husband

Rozmiar rozmiarowi rozmiarem

Rekomendowane odpowiedzi

Bartku, ale ja o przymiotach, a Ty o przedmiotach. :P

B. AAAAAAAAAA nie zauważyłem :)

A mówi się, że to kobiety są materialistkami. ;)

Nie o tym myślałem:)

Ale, wiesz, ja za pieniądze zrobię wszystko, no może prawie :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W innym wątku - już zamkniętym -  @ dawidekolo   zadał pytania:

"pytanie tylko o to w którym momencie rozmiar robi z Ciebie bulla A w którym rogacza???

Czy rogacza musi być mały??? A bull z kabanem po kolana???"

To nie rozmiar czyni z mężczyzny rogacza, kochanka czy bulla, a jego charakter, preferencje i upodobania seksualne.  

@ dawidekolo , jeszcze nie raz przeczytasz na forum w innych wątkach, że nie każdy rogacz jest uległym mężczyzną z robaczkiem, a kochanek czy bull dominującym mega samcem z pytonem.  

A rozmiary? hymm...

Tu często kobiety same sobie dobierają do własnych upodobań. 

Akurat mój @ skrzat✩  jest uległym/oddanym mnie mężczyzną, ale nie może narzekać na deficyt centymetrów w rozporku. Natomiast mój kochanek - przyjaciel nie jest z tych co mają mega wielkie przyrodzenie.  Należę do tej grupy kobiet, które odpuszczają, gdy mężczyzna ma  "kabana po kolana", bo nie lubię zabawy dużymi członkami. Za duży dyskomfort i te ograniczenia podczas zabawy.

Kobiet z upodobaniami takie jak moje względem męskich rozmiarów nie jest tak mało jakby się wydawało. Wręcz śmiało powiem, że jest nas całkiem spora grupa. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

W innym wątku - już zamkniętym -  @ dawidekolo   zadał pytania:

"pytanie tylko o to w którym momencie rozmiar robię z Ciebie bulla A w którym rogacza???

Czy rogacza musi być mały??? A bull z kabanem po kolana???"

To nie rozmiar czyni z mężczyzny rogacza, kochanka czy bulla, a jego charakter, preferencje i upodobania seksualne.  

@ dawidekolo , jeszcze nie raz przeczytasz na forum w innych wątkach, że nie każdy rogacz jest uległym mężczyzną z robaczkiem, a kochanek czy bull dominującym mega samcem z pytonem.  

A rozmiary? hymm...

Tu często kobiety same sobie dobierają do własnych upodobań. 

Akurat mój @ skrzat✩  jest uległym/oddanym mnie mężczyzną, ale nie może narzekać na deficyt centymetrów w rozporku. Natomiast mój kochanek - przyjaciel nie jest z tych co mają mega wielkie przyrodzenie.  Należę do tej grupy kobiet, które odpuszczają, gdy mężczyzna ma  "kabana po kolana", bo nie lubię zabawy dużymi członkami. Za duży dyskomfort i te ograniczenia podczas zabawy. Kobiet z upodobaniami takiej jak moje nie jest tak mało jakby się wydawało. Wręcz jest nas całkiem spora grupa. 

Bardzo dziękuję za odniesienie do mojego rzecz jasna nietrafionego tematu;) jako świerzak w temacie właśnie tak sobie wyobrażałem bycie jednym albo drugim, z tym że mimo iż sam bym chętnie popatrzył na żonę z innym wcale właśnie nie sprawia że mam być super bierny, uległy i w ogóle bo jakoś to mi nie odpowiada. To o czym mówisz z rozmiarem jest myślę 100%prawdą, co za dużo to nie zdrowo z tym że fantazjuajac na taki temat to jednak wizja większego w ustach żony jest fajniejsza, z tym że to dalej tylko wyobrażenie i nie jest to właśnie warunek konieczny.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, napisano:

fantazjuajac na taki temat to jednak wizja większego w ustach żony jest fajniejsza, z tym że to dalej tylko wyobrażenie i nie jest to właśnie warunek konieczny.

Często odnoszę wrażenie, że w większej mierze, to mężczyźni fantazjują o tym, by ich żony były z tymi solidnie obdarzonymi byczkami. Kobiet z takimi pragnieniami chyba jest mniej. Zauważ kto w większości wrzuca na forum i komentuje takie filmiki? 

12 minut temu, napisano:

z tym że mimo iż sam bym chętnie popatrzył na żonę z innym wcale właśnie nie sprawia że mam być super bierny, uległy i w ogóle bo jakoś to mi nie odpowiada.

Znowu źle na to patrzysz. Uległy niekoniecznie oznacza bierny- również podczas spotkania. Wszystko zależy od upodobań i fantazji w alkowie danej pary.

Rogacz często bywa też tym, co wiedzie prym w związku i bierze czynny udział w spotkaniu żony z kochankiem. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Często odnoszę wrażenie, że w większej mierze, to mężczyźni fantazjują o tym, by ich żony były z tymi solidnie obdarzonymi byczkami. Kobiet z takimi pragnieniami chyba jest mniej. Zauważ kto w większości wrzuca na forum i komentuje takie filmiki? 

Znowu źle na to patrzysz. Uległy niekoniecznie oznacza bierny. Wszystko zależy od upodobań i fantazji w alkowie danej pary.

Rogacz często bywa też tym, co wiedzie prym w związku i bierze czynny udział w spotkaniu żony z kochankiem. 

Trochę dywagujac samo określenie "rogacz" dla kogoś nie wtajemniczonego, moim skromnym zdaniem wiąże się poniekąd z byciem takim właśnie uległym, patrzysz podziwiasz. Wchodząc tu odrazu tak to pokojazylem, co prawda było to chwilowe bo równie szybko zacząłem czytać. Być może działa to tak że jak gadałem o tym z żoną to zdecydowanie mówi nie, zapomnij, pogodz się itp. Ale jasno zaznacza i to też powtarza że nie ma opcji żeby to działało w druga stronę,  czyli ja i kochanka. Pytanie czy nie jest to narzucone poniekąd przed HW. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo czytam tu o relacjach par w których robia wszystko wspólnie, razem. Ale domyślam się że jest odsetek Pań które myślę podobnie do mojej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dotychczas zawsze uważałem że ważniejsza jest figlarność niż rozmiar 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.02.2020 o 13:44, Dragonfly napisał:

Dokładnie, idealnie powiedziane. 
Ja, wypowiadajac sie jako rogacz i kochanek jednoczesnie nie pozwalam żonie na sypianie z kochankiem dlatego, ze ja jej nie zaspokajam tylko dlatego, ze tego chce i mnie to podnieca a nie, że mam małego bo bo na bram cm nie moge narzekac   

Poprostu lubimy jak cos sie dzieje w naszym zwiazku a nie jest nudno.

Co prawda żony kochanek jest czarnoskóry i ma dość duzego ale znow bez przesady i to nie bylo kryterium wyboru, poprostu sa bardzo dobrymi znajomymi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.01.2018 o 13:38, husband napisał:

Czy są jakieś minimalne kryteria, którymi się posługujecie?

Tak, ale akurat rozmiar penisa to kryterium III rzędne. Ba, nawet mały może dużo :P

Czy rozmiar penisa nie jest w ogóle istotny w kontekście samej relacji?

Nie, często potencjalni kandydaci na kochanków wysyłają mi zdjęcia penisa i... patrz wyżej

Czy ktoś kiedyś został zdyskwalifikowany, ponieważ oczekiwania były wyższe niż możliwości?

Tak ponieważ miał... za dużego. Ale to wyszło pomimo prób, że nie da rady. Z drugiej strony kochanek, który miał najmniejszego był po prostu ok.

Czy sprowadzenie roli kochanka do żywego wibratora to tendencyjna norma?

Ja lubię siebie sprowadzać do roli odwrotnej, więc szukam żywych wibratorów :P Oczywiście nie zawsze, ale najczęściej tak mi pasuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich, to mój pierwszy post tutaj więc nie zakrzyczcie mnie od razu proszę   , piszę z pozycji mężczyzny więc mogę opowiedzieć tylko o obserwacjach kilku kobiet z którymi byłem, gdy to była znajomość wyłącznie erotyczna rozmiar miał znaczenie, oczywiście nie był rzeczą najważniejszą w relacji, bo tak jak ktoś słusznie zauważył gdyby był to zawsze przegralibysmy z wibratorem, ale wg Pań które znałem, rozmiar mojego penisa zawsze był podobno miłym i wartościowym dodatkiem do mnie więc miał znaczenie, nie mniej był tylko dodatkiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BTW, jakże wiele uroku i klasy mają ci Kochankowie posiadający obfite przyrodzenie, którzy się tym faktem specjalnie nie obnoszą. Potrafią uwieść kobietę bez kuszenia rozmiarem, mając jej o wiele więcej do zaoferowania. Pokaźny rozmiar staje się jedną z wielu zalet. No i nie do podrobienia jest to ekscytujące uczucie rozpakowania niespodzianki, gdy już dochodzi do zbliżenia... :wub:

Lula.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...