Skocz do zawartości
Cuckoldplace

usta... porozmawiajmy o ustach

Rekomendowane odpowiedzi

usta... 

jakie lubicie usta? jaki ich rys przykuwa Waszą uwagę? czy umiecie patrzeć na same usta w oderwaniu od reszty twarzy czy poznania danej osoby? co sądzicie o powiększaniu ust?

czy kobiece usta lubicie umalowane czy saute? czy na czerwono czy inne kolory też działają?

jakie męskie usta podobają się kobietom?

czy usta mogą być brzydkie? nieseksualne? odstręczające?

i najważniejsze pytanie, jakie usta, jaki kształt warg, kącików ust... szczególnie Wam się podoba?

tak, zapraszam porozmawiajmy o ustach....

post-19758-0-10392900-1516179428_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmm usta to chyba jedna z najbardziej erotycznych części ciała.

Ja najbardziej lubię saute, lekko rozchylone, gorące i wilgotne.

Kształt raczej nie ma znaczenia

Pomalowane na czerwono najlepiej pasują do wieczorowego stroju, wieczornego wyjścia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usta są dla mnie bardzo istotnym elementem kobiecej aparycji, który zaliczam do tzw wabików. Nie ma znaczenia przy tym konkretny kształt, pełność.... liczy się to jak do mnie przemawiają. Jak się układają w uśmiechu, jaki kształt przyjmują w określonych emocjach. Czy drgają rozochocone, czy język je lubieżnie zwilża ot taki fetysz.

Umalowane czy nie.... nie lubię kiedy usta sprawiają wrażenie plastikowych.

Czy mogą być brzydkie i nieatrakcyjne... no pewnie. Ktoś wmówił kobietom, że jeśli mają usta jak po ukąszeniu przez szerszenia to jest seksi. Dla mnie to jest odpychające i ordynarne.

Porozmawiajmy o ustach proponujesz.... to może o Twoich. Są fantastyczne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przede wszystkim lubię usta całuśne ;) I smaczne. I najlepiej nie mające styczności z papierosami (choć nie jest to warunkiem bezwzględnym).

Patrząc na czyjąś twarz jakoś bardziej zwracam uwagę na oczy... Więc tak jak zadziałają na mnie "kurwiki" w oczach, tak pociągnie mnie za sobą mimika ust. Szczera i swobodna, wyrażająca emocje.

Wilgoć ust zawsze działa na wyobraźnię.

Sama od pewnego często maluję usta, bo lubię wprowadzać więcej barw do mojego wyglądu.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...