Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o dilda czy wibratory, to polecam te z cyber skóry. Łudząco przypominają skórę na penisie i szybko łapią temperaturę ciała.

Szukacie tez czegoś do obopólnej penetracji?

hmmm chyba raczej nie:) obecnie nie jestem przgtowany aby cokolwiek mnie penetrowało mój odbycik jest dziewiczy i tak wolałbym aby narazie pozostało :) Z naszych rozmów i przemyslen szukamy czegoś co wibruje i dodaje dodatkowych doznan podczas peentracji jej jak  i mi dlatego to ''U'' nie pamietam nazy ale moze uda mi sie znalezc wydaje sie opytmalne. Dlatego pozowlilem sobie zapytac Was o sugestie poniewaz nie bardzo wiemy co kupic...

A moze jest jakas zabawka ktora ulatwi mi trudna lub moze niemozliwa przemiane mojjej zony w uległa rogatke?:)

dziekuje wszystkim za rady i sugestie:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@poszukujący36, zabawki to zabawki.. nic innego.

Może w trakcie zabawy zacznij mówić żonie:

"Jesteś moją uległą suczką i chcę byś na moich oczach bawiła się z innym".

Tylko, czy ona jest uległa i czy ogólnie uległość ją kręci?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@poszukujący36

Może w trakcie zabawy zacznij mówić żonie:

"Jesteś moją uległą suczką i chcę byś na moich oczach bawiła się z innym".

hmmm chyba raczej nie:)

A moze jest jakas zabawka ktora ulatwi mi trudna lub moze niemozliwa przemiane mojjej zony w uległa rogatke?:)

dziekuje wszystkim za rady i sugestie:)

Tak więc @Dragonfly albo kolega pomylił nazwy, albo powinien spróbować mówić "jesteś moją uległą suczką i chcę byś patrzyła jak zabawiam się z innymi".
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc @Dragonfly albo kolega pomylił nazwy, albo powinien spróbować mówić "jesteś moją uległą suczką i chcę byś patrzyła jak zabawiam się z innymi".

Dokładnie:) marzę aby moja zona zgodziła się na bycie uległa rogatką ale obawiam się iż to nie możliwe... pozostanie mi marzyc:)

Ale wracając do tematu od którego jak zawsze odpływam:)  moze jeszce ktoś zechce podzielić się jakimis opiniami radami,,, Pierwsza zabawka jaka wybrać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasze zabawki najczęsciej używane :-)

post-24905-0-28819300-1516276735_thumb.jpeg

post-24905-0-50999000-1516276779_thumb.jpeg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem @, masz rację. Zauważyłam jednak, że niemała część uległych rogatek zaczyna jako uległe Hot Wife.Tylko wtedy nawet nie wiedziałam, że są takie nazwy jak Hot Wife, czy Rogatka. 

@@poszukujący36 z zabawek potęgujących doznania obojga kochanków znam jeszcze wibrujące kuleczki gejszy (tu polecam pojedyncze). Same dilda mogą potęgować doznania obojga partnerów, z pominięciem penetracji męskiego odbytu. Wszystko zależy do Waszych oczekiwań i wyobraźni.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly, coś czuję, że mnie trochę zainspirowałaś, tzn. w jakiejś części tej kolekcji, z racji tego, że u nas nie ma BDSM, ale z tego soft :mrgreen: oj coś mi się wydaje, będzie stosowna rozmowa z żonką :D i może jakiś sex shop na mnie zarobi :lol:

@onwawa, wybacz, ale jakoś dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis.

Ciekawa jestem jakąż to zabawką z mojej kolekcji zainspirowałam Cię? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wybacz, ale jakoś dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis.   Ciekawa jestem jakąż to zabawką z mojej kolekcji zainspirowałam Cię? 

@dragonfly .............. no prosze......... cale wieki minely ............. daj pomyslec i czas, by cofnac sie w mroki przeszlosci  :lol: moja zylka archeologiczna odkopie Twoja fote z zabawkami i mam nadzieje, ze wylowi te zabawke, ktora mnie zainspirowala  :D  

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Pan:

Co lepsze do masażu cipki z dużym uwzględnieniem łechtaczki? Dwa wytrenowane palce, środkowy i wskazujący? Czy przykładowy masażer z ostatniego zdjecia w temacie. Czy warto inwestować? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Pan:

Co lepsze do masażu cipki z dużym uwzględnieniem łechtaczki? Dwa wytrenowane palce, środkowy i wskazujący? Czy przykładowy masażer z ostatniego zdjecia w temacie. Czy warto inwestować? :)

Co prawda to pytanie do Pań ale wydaje mi się, że nie to trochę tak jak porównanie buta i skarpetki ;)

To dwie zupełnie inne rzeczy. Czym innym jest jednak kontakt z ciałem drugiego człowieka a czymś innym gadżet-zabawka. A jeżeli chodzi o siłę doznań przy jednym i drugim będzie to z pewnością kwestia indywidualna.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...