Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.12.2021 o 13:41, Fdc pisze:

Satisfyera uwielbia żona, miałem kupić pingwina ale na YT jest porównanie wszystkich tego typu zabawek i satisfyer wypadał lepiej. Polecam ?

A jak z jakością wykonania? Czytalem, że ponoc średnio jeśli chodzi o jakość wykonania w Satisfyerach, czy faktycznie tak jest? Widać gdzieś niestaranne klejenie/ślady kleju?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.12.2021 o 15:29, Manara pisze:

A jak z jakością wykonania? Czytalem, że ponoc średnio jeśli chodzi o jakość wykonania w Satisfyerach, czy faktycznie tak jest? Widać gdzieś niestaranne klejenie/ślady kleju?

Wszystko ok i od ponad roku bez awarii :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale chce zapytać jaki byście polecili masażer dla żony bo jej biały przyjaciel odmówił posłuszeństwa...?? Tego typu szukać czy może coś innego ??? Zaznaczę że tego uwielbiała...

20211018_211303-thumbnail.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I ja sie podepnę pod temat. 

Dziś ku mojemu zdziwieniu żonka oznajmiła ze stary wibrator już jej nie wystarcza. Fakt ze byl to nasz (jej) pierwszy wibrator nie był powiedzmy bardzo często użytkowany natomiast moja żonka przyznala ze ostatnio ostro go musztrowała i chyba padl... Co polecacie? 

Poniżej taki jaki żonka używała. 

image.thumb.png.4e7c03f4ebf97decf3b0bc29159aa6fe.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Robal pisze:

I ja sie podepnę pod temat. 

Dziś ku mojemu zdziwieniu żonka oznajmiła ze stary wibrator już jej nie wystarcza. Fakt ze byl to nasz (jej) pierwszy wibrator nie był powiedzmy bardzo często użytkowany natomiast moja żonka przyznala ze ostatnio ostro go musztrowała i chyba padl... Co polecacie? 

Poniżej taki jaki żonka używała. 

image.thumb.png.4e7c03f4ebf97decf3b0bc29159aa6fe.png

Ciężko jest coś dokładnie polecić bo wibratory są różnego typu oraz zastosowania. Wiele zależy od tego jakich doznań lub funkcji się szuka. Czy to ma być coś podobnego do tego który miała a który wrzucałeś? Druga kwestia to budżet jaki chce się przeznaczyć 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zastanawiałem się nad budżetem. 

Juz samym stwierdzeniem ze czas poszukac czegos nowego moja żona wprawiła mnie w osłupienie... Dlatego postanowiłem zapytać tytaj moze kobiety pokażą sprzęty z których sa bardzo zadowolenie i pozwoli chociaż na delikatne zawężenie poszukiwań. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.01.2018 o 12:40, FreyX pisze:

Gąbka na oscylatorze :) w sumie masz rację. Urządzenie podpatrzone u przyjaciół... Wykupiliśmy swego czasu wszystkie dostępne sztuki na allegro żeby mieć coś w zapasie jakby się zepsuło. :)

To ponad 40-letni DDRowski masażer, poniżej w wersji gotowej do użytku nazywany potocznie "elektryczkiem". Jedna z najskuteczniejszych zabawek potrafiąca doprowadzić do wielokrotnego orgazmu.

Wczesna wersja Magic Wand'a.

post-10572-0-95495100-1515324620_thumb.jpg

Korzystałem z tego w latach mocno szczenięcych,  póki mnie matka nie przyłapała. Chyba niezbyt spodobał jej się mój pomysł na wykorzystanie :pala::facepalm:

Tak czy inaczej mozna sie od tego nabawic przedwczesnego wytrysku ?

Edyta 21.11.2022

Ha! Nawet znalazłem i działa!

@mysha może potwierdzić skuteczność i efektywność pod względem czasu :mrgreen:

20221121_134754.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Robal, tu masz link do wątku w którym była dyskusja na temat wibratorów. Może to w czymś Wam pomoże.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

♂️: dobry, mam do Was kilka pytań:

Poszukujemy sprawdzonego sklepu z gadżetami, bo chcemy kupić strap-on (najlepiej dwustronny) dla początkujących ;)

Przeglądaliśmy ofertę Allegro (ale jedyny odruch jaki mam przeglądając ogłoszenia to ???), byliśmy w dwóch sklepach w Warszawie i miałem wrażenie że 95% towaru to AliExpress (też odrzucające opakowania itd.).

Szukamy czegoś mam wrażenie z wyższej półki - najlepiej pokroju Satisfyer (choć oni chyba akurat strap-on nie produkują/ w Polsce niedostępne).

Możecie coś doradzić?

A druga kwestia, czy ktoś znalazł szezlong tantryczny, poza jedyna ofertą na Allegro? Serio w tym temacie nie ma konkurencji?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...