Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.10.2019 o 08:26, MrMichal napisał:

Kiedyś usłyszałem od jednego z dominów że do zdominowania są mu potrzebne 3 rzeczy: krawat, pasek i trzecia najważniejsza to "sunia".

Umysł jest potrzebny do zdominowania... Krawat, pasek i nawet bardzo chętna kobieta guzik dadzą, gdy mózgownica nie pracuje jak należy...

W dniu 21.10.2019 o 20:38, Ann&Kris napisał:

No właśnie nie trafiłem jeszcze na dobry sklep z akcesoriami BDSM:)

Osób co tworzą takie gadżety też nie znam;) 

Macie we Wrocławiu gościa Saddler D'Art (ma konto na FetLife), który samodzielnie wykonuje urocze bijadła różnej maści. Być może zna kogoś, kto w Waszym mieście tworzy także inne akcesoria.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Macie we Wrocławiu gościa Saddler D'Art (ma konto na FetLife),

Już wiem Lula :)

dowiedziałem się on nim na zlocie od @Sengir i dzięki jego uprzejmości mogłem zobaczyć i dotknąć jego wyrobu. (7 grzechów głównych) o ile dobrze pamiętam. 

Konkretny bicz który spodobał się Ann ;)

Pozdrawiam Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawka to nie był bicz a pejcz xD 

I nie ze skóry a z kauczuka syntetycznego o kwadratowym przekroju. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2018 o 22:44, Freyka pisze:

Skrzyneczka rozkoszy... Frey'u, rozpakuj zawartosc prosze :)

post-9155-0-26548700-1515275225_thumb.jpeg

Na samym początku wątku pojawił się temat przechowywania naszych gadżetów, szczególnie w taki sposób aby najmłodsze pokolenia się do tego nie dorwały. @Freyka i @FreyX pisali o skrzynce narzędziowej którą można zamknąć na kłódkę. Tutaj mamy zaawansowaną i dedykowaną bezpośrednio pod gadżety wersję tego rozwiązania:

https://allegro.pl/oferta/pudelko-na-akcesoria-joyboxx-hygienic-storage-sy-10185668394

Z racji na to, że nasze dotychczasowe pudło na zabawki nie przetrwało próby czasu chyba rozważymy zakup. Tylko małe to trochę... ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jesiennych inspiracji. Ekologiczne i w zgodzie z naturą. Kulki ;)

20211008_232223.jpg

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Pań posiadających zabawkę o nazwie Satisfyer Curvy lub "Pingwinka". Czy warto sprawić kobiecie taka zabawkę? Sprawia Wam to przyjemność, czy kurzy się w szafce? Jakies porównanie do różnych modeli może któraś z Was ma? Będę wdzięczny za Wasze opinie i polecenia ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Manara - na podstawie wielu niezależnych od siebie opinii kobiet mogę potwierdzić, że pingwinki ogólnie "robią robotę". Oczywiście o ile ktoś preferuje stymulacje łechtaczki. Żadnych konkretnych modeli jednak nie podzielę bo i nie używam więc tu faktycznie poczekaj na opinie pań ;) 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Satisfyera uwielbia żona, miałem kupić pingwina ale na YT jest porównanie wszystkich tego typu zabawek i satisfyer wypadał lepiej. Polecam ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...