Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, napisano:

@psina gdzie kupiliście ta teleskopową rozpórkę do nóg?

Kris

To nie jest teleskopowa , Allegro. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, napisano:

gdzie kupiliście ta teleskopową rozpórkę do nóg?

z tego co widzę to po środku jest jeszcze obroża... więc to przygotowane jest na szyję i ręce:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, napisano:

z tego co widzę to po środku jest jeszcze obroża... więc to przygotowane jest na szyję i ręce:)

Ręce i nogi. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Ręce i nogi. 

to źle zobaczyłem:) jak ręce i nogi to mamy taką samą:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ups... pomyłka;p na pierwszy rzut oka wyglądało to jak teleskopowa rozpórka rodem z filmu "50 twarzy..."   

A pytam bo szukam takiej, te co są dostępne na rynku czy allegro mi nie odpowiadają. Wyglądają na chińskie, tanie i nie trwałe gadżety.

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, napisano:

pytam bo szukam takiej, te co są dostępne na rynku czy allegro mi nie odpowiadają. Wyglądają na chińskie, tanie i nie trwałe gadżety.

Więc ja tu widzę trzy opcje:

1. Zakup czegoś lepszego w sklepach z lepszymi jakościowo akcesoriami do BDSM i nie tylko
2. Zlecenie zrobienia rozpórki komuś kto wykonuje na zamówienie gadżety - takich osób jest wbrew pozorom sporo

3. Zrobienie samodzielnie - nie jest to aż takie trudne a daje sporo satysfakcji - ja swoja pierwszą rozpórkę dawno temu sam zrobiłem ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie trafiłem jeszcze na dobry sklep z akcesoriami BDSM:)

Osób co tworzą takie gadżety też nie znam;) 

Ale opcja z własnoręcznym wykonaniem takowej rozpórki jest mi coraz bliższa, zwłaszcza że w sąsiedztwie jest firma która produkuje akcesoria motocyklowe ze skóry. Także uchyty na nogi były by pożądane a rozpórkę zrobił bym z pełnego pręta Fi 20 tak żeby swoje ważył;D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś usłyszałem od jednego z dominów że do zdominowania są mu potrzebne 3 rzeczy: krawat, pasek i trzecia najważniejsza to "sunia". Ja podchodzę podobnie do tematu, może i ważne jest czym i jak, jednak dla mnie najważniejsze to z kim. Sunie też miewają ciekawe pomysły - warto ich posłuchać i wykorzystać to co podpowiadają. Gdzieś napisałem, że BDSM rodzi się w głowie a nie w walizce z akcesoriami, tej opcji trzymam się nadal.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zdjęcia wszystkich ale u nas to będzie tak:

Dla niej - Kulki gejszy, korek analny z diamencikiem, pasek od spodni, "skórzane" kajdany i klamerki do sutków z łańcuszkiem.

Dla niego - Korek analny z kulkami gejszy.

Kulki gejszy są wykorzystywane kilka dni w tygodniu, Ona kocha w nich chodzić. 

A wy Panowie macie jakieś swoje zabawki?

/On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...