Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

Gorzej jak będzie przebicie. Bo mi dwie zabawki - wysiądą  

...i dopiero wtedy będzie pełen szacun, jak z tych dwóch zrobisz jedną ;)

Aniołku już odpukałem w niemalowane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcąc zakładać nowego tematu, chciałbym się dowiedzieć w jakich miejscach przechowujecie swoje gadżety przed pociechami? Mam córkę która dorasta a gadżetów sporo... Póki co leżą sobie w kartoniku w pawlaczach... No ale z czasem chcielibyśmy je skamuflować i utrudnić dostęp. Macie może jakieś ciekawe pomysły (szkatułki, organizery, sejfy) na klucz,kod dostępu ? Mile widziane linki do aukcji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcąc zakładać nowego tematu, chciałbym się dowiedzieć w jakich miejscach przechowujecie swoje gadżety przed pociechami? Mam córkę która dorasta a gadżetów sporo... Póki co leżą sobie w kartoniku w pawlaczach... No ale z czasem chcielibyśmy je skamuflować i utrudnić dostęp. Macie może jakieś ciekawe pomysły (szkatułki, organizery, sejfy) na klucz,kod dostępu ? Mile widziane linki do aukcji

Ja trzymam w dużej skrzynce narzędziowej zamykanej na kłódkę z zamkiem szyfrowym. Do kupienia w każdym markecie budowlanym w różnych wielkościach.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz kupić sejf który montuje się w szafie. Krótko mówiąc przykręcasz go na kotwy do ściany w szafie tak aby osobom postronnym nie rzucał się w oczy. Jest on do kupienia w każdym markecie budowlanym. Ty decydujesz czy ma być na klucz czy na szyfr. Niestety nie wiem jaka jest cena takiego sejfu. Sam kupowałem kilka lat temu ale do przechowywania zupełnie innych rzeczy. Niestety nie pamiętam ile płaciłem. Ja bym wybrał opcję z zamkiem na kod 4 cyfrowy. Jeśli nie zdradzić szyfru córce to jest on praktycznie nie do złamania. A szyfr możesz sobie sam ustawić. I po problemie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Etam sejf, teraz można zakupić szafkę na broń myśliwską na dwa zamki. Jeden klucz nosisz Ty drugi klucz Twoja połówka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to eksponat muzealny, ale może da się znaleźć coś podobnego. Ładnie wygląda nawet w eksponowanym miejscu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Forumowicze   Przedstawiam Wam naszą małą kolekcje. Jak myślicie czego jeszcze w niej brakuje? Jakieś pomysły? 

41665357_312511649571580_771659594203136_n.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...