Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

@FreyX, czy ten seks masażer (to chyba do gniazdka się podłącza? ) co macie wśród swoich gadżetów, sprawia się przyzwoicie w akcji i wart jest zakupu?  ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To we-wibe - jeżeli myślimy o tym samym

Zajebista jest ta zabaweczka:)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@FreyX, czy ten seks masażer (to chyba do gniazdka się podłącza? ) co macie wśród swoich gadżetów, sprawia się przyzwoicie w akcji i wart jest zakupu?  ;)

Czarny z kulką na końcu.... Zdecydowanie tak, dla nas to jedna z zabawek zasługujących na medalowe podium.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czarny z kulką na końcu.... Zdecydowanie tak, dla nas to jedna z zabawek zasługujących na medalowe podium.

Mowa o tym w kształcie różdżki?

Kiedyś bawiłam się czymś takim i również mam po tym mega wspomnienia. Od tamtej pory planuję to sobie kupić, ale non stop wybieram coś innego. Chyba czas w końcu się tym zająć. Możesz podać mi firmę, lub model jaki posiadacie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można nim sterować przez bluetooth albo internet

Sterowanie przez internet mnie intryguje............. czy byłbym w stanie przez neta zakłócić działanie tej zabawki? Nie żebym zaraz był złośliwy i chciał żonce zrobić na złość  :lol: , ale może trzeba by dokupić w pakiecie antywirusa? 

A tak na bardziej na poważnie, internet jest jak nóż - jedni kroją chleb, inni czyszczą konto bankowe.............

Widziałem w tv jak jedna z amerykańskich firm  testowała auto podłączone do internetu i zostało w trakcie jazdy - oczywiście testowo zhakowane i zatrzymane  :-| 

Nie chciałbym mieć wroga (albo zazdrosnego kochanka żony :lol: ) hakera i dostępny internet w samochodzie  :D

Ale żeby nie było - w życiu trzeba się zabawić, a żeby nie było monotonnie to zabawki są ok, że nie wspomnę o kochance/kochanku  :)

Zatem bawmy się dobrze i używajmy sobie  :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym mieć bardzo taką zabawkę, ale niestety nie na moją kieszeń :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forumowicze :) pomocy:)

Proszę poradzcie jaka zabawkę kupić na pierwszy raz zabawkowych zabaw ze swoją lepszą połówka.

Jestem ciekawy waszych opini i bede zobowiązany za rady.

Planujemy kupić taki sprzecik dla dwojga który stymuluje i ja i mnie są takie nawet z opcją zabawy zdalnej przez komórkę? warto? w kszłatcie litery U stymuluje poche i penisa w trakcie zbliżenia.

Macie jakieś doświadczenia? A może coś innego proponujecie?

Może są jakieś zabawki które umożliwia mi zmianę żony w uległą rogatke...?:)

Tylko błagam nie piszcie zebym zamówił trzech murzynów i przykuł sie do balsustrady na balkonie bo śnieg spadł:)

pozdrawiam

Marek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie: Czego dokładnie oczekujesz od zabawki?

hmm

Czeego oczekuje? sam nie wiem to nasza pierwsza nie licząc małej nakładki wibrujacej na penisa ktoa nas natneła w kierunku dalszych poszukiwan...

wyjdaje mi sie ze oczekuje....

czegos subtelego, miłego w dotyku, dobrze wykonanego nie jakiegos tandetnego wielkiego gdyż nie jestesmy chyba na to jezce gotowi...

czegos co urozmaici nam zabawe dostarczy nowych doznanan i sprawi ze bedziemy chieli jej zywac i testowac nowe...

chyba narazie tyle a moze az tyle:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czegos subtelego, miłego w dotyku, dobrze wykonanego nie jakiegos tandetnego wielkiego gdyż nie jestesmy chyba na to jezce gotowi..

Jeśli chodzi o dilda czy wibratory, to polecam te z cyber skóry. Łudząco przypominają skórę na penisie i szybko łapią temperaturę ciała.

Szukacie tez czegoś do obopólnej penetracji?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...