Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie, dildo waginalno - analne bywa przez niektóre osoby nazywane strap-on'em, jednak strap (pasek) w jasny sposób wskazuje, że jest to dildo bądź wibrator, mocowane na uprzęży na biodrach lub z paskiem, gdy przyjmuje formę knebla, czy też do mocowania na udzie.

I tu masz 100% racji. Niestety nawet w wielu sklepach nazywają to strap-onem.

Cieszą mnie zabawki, bo lubię urozmaicać sobie to i owo :redevil:. Fajnie, że jest do nich coraz łatwiejszy dostęp i ich coraz większy wybór.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[Envy] Muszę przyznać, że przeznaczenia niektórych zabawek nie znam i nawet nie potrafię się domyślić  :smutny2:

Możecie mnie oświecić czym jest urządzenie umieszczone na zdjęciu tuż pod czarnym etui (wygląda jak gąbka umieszczona na oscylatorze). Też mamy kilka zabawek, ale używane są dość sporadycznie. Mimo, że dla mnie to wielka frajda ;)

Przyglądam się Waszemu zbiorowi z niekłamnym zachwytem. Właśnie dojrzałem tam plug analny z pompką. To coś baaardzo pobudziło moją wyobraźnię. Idę na zakupy. Jak dobrze, że te portale internetowe są czynne w niedziele ;)

Gąbka na oscylatorze :) w sumie masz rację. Urządzenie podpatrzone u przyjaciół... Wykupiliśmy swego czasu wszystkie dostępne sztuki na allegro żeby mieć coś w zapasie jakby się zepsuło. :)

To ponad 40-letni DDRowski masażer, poniżej w wersji gotowej do użytku nazywany potocznie "elektryczkiem". Jedna z najskuteczniejszych zabawek potrafiąca doprowadzić do wielokrotnego orgazmu.

Wczesna wersja Magic Wand'a.

post-10572-0-95495100-1515324620_thumb.jpg

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gąbka na oscylatorze :) w sumie masz rację. Urządzenie podpatrzone u przyjaciół... Wykupiliśmy swego czasu wszystkie dostępne sztuki na allegro żeby mieć coś w zapasie jakby się zepsuło. :)

To ponad 40-letni DDRowski masażer, poniżej w wersji gotowej do użytku nazywany potocznie "elektryczkiem". Jedna z najskuteczniejszych zabawek potrafiąca doprowadzić do wielokrotnego orgazmu.

attachicon.gifIMG_20180107_122459.jpg

Dziękuję Frey .... właśnie mnie zainspirowałeś do wypróbowania mojego masażera do twarzy :oki: a ja tylko twarz sobie nim masowałam i kark, nie doceniwszy drzemiącego w nim potencjału  :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

attachicon.gifIMG_20180107_122459.jpg

Przekonałeś mnie, właśnie kupiłem :) Na szczęście w byłym DDR jest tego na aukcjach jeszcze trochę. Czuję, że będzie dużo śmiechu z takim urządzonkiem :D

Co to za nakłada na Waszym egzemplarzu? Bo w oryginale są trzy, ale nic podobnego.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zabawki są z grupy BDSM i soft. Jednych używam ze @skrzatem, a innych z kochankiem/kochankami.

Moja kolekcja:

post-24364-0-85578200-1515374961_thumb.jpg

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly, coś czuję, że mnie trochę zainspirowałaś, tzn. w jakiejś części tej kolekcji, z racji tego, że u nas nie ma BDSM, ale z tego soft  :mrgreen:

oj coś mi się wydaje, będzie stosowna rozmowa z żonką  :D i może jakiś sex shop na mnie zarobi  :lol:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie (głównie do par, ale nie tylko) o gadżety ale nieco innej natury. Mianowicie:

Czy posiadane gadżety używanie tylko do wspólnych zabaw ze stałymi partnerami (lub solo) czy też zawsze kiedy macie ochotę niezależnie od tego z kim się aktualnie "bawicie"? A może macie takie i takie ? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie. Pochwalcie się czym urozmaicacie sobie zabawę w łóżku.

Mam nadzieję,że nie było podobnego tematu. Troszkę kopałem i nie znalazłem.

Tutaj nasza skromna kolekcja, którą ciągle planujemy rozszerzać :)

Ładne maski

Skrzyneczka rozpakowana

attachicon.gifIMG_20180106_221823.jpg

Co to jest to białe na środku?

Moje zabawki są z grupy BDSM i soft. Jednych używam ze @skrzatem, a innych z kochankiem/kochankami.

Moja kolekcja:

...ale po co Wam rura od prysznica? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Wichura, jedne gadżety mam dla @skrzata, a inne dla kochanka. Nawet strap-on'y takie same mam w dwóch egzemplarzach, bo jeden jest dla męża, a drugi dla kochanka. Z kobietami mam podobnie.

...ale po co Wam rura od prysznica?

@@rita, to nie rura do prysznica tylko zestaw analny, który może służyć i jako zestaw do lewatywy i jako dildo. Obok są dwie czarne gumowe różnej wielkości końcówki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest to białe na środku?

To we-wibe - jeżeli myślimy o tym samym

Takie białe pudełko i pod nim taki fioletowy wibrator w kształcie U. Zabawka której można używać w trakcie stosunku. Można nim sterować przez bluetooth albo internet

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...