Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

Skrzyneczka rozkoszy... Frey'u, rozpakuj zawartosc prosze :)

post-9155-0-26548700-1515275225_thumb.jpeg

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skrzyneczka rozpakowana

post-10572-0-25831500-1515275464_thumb.jpg

• Lubię 21

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakze ciekawy pomysl na przechowywanie takich zabawek. I jaki mobilny.

Dzieki 

Kolekcja rowniez ulala!  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakze ciekawy pomysl na przechowywanie takich zabawek. I jaki mobilny.

Dzieki

Kolekcja rowniez ulala! :)

No i kłódeczka jest więc łatwo zabezpieczyć przed wszedobylskim wzrokiem domowych pociech :D

A co do mobilności.... Czasem wyjeżdżając z zaprzyjaźnione para wyglądamy jak ekipa remontowa budząc strach właścicieli apartamentów :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie okazja, to wrzucę tu fotkę z uwiecznioną moją kolekcją zabawek

Mam nadzieje, ze okazja bedzie, zawsze warto sie czegos poduczyc, zatem czekam cierpliwie  :D  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ i @, strap-on nie zawsze jest z uprzężą. To fioletowe podwójne dildo w prawym dolnym rogu, to strap-on bez uprzęży. Raz próbowałam użyć czegoś takiego w kontaktach z kobietą i szybko wywaliłam to na bok. Bez uprzęży nie jest już tak na luzie i komfortowo. Więcej wtedy kombinacji i akrobacji niż zabawy. Dlatego potem używałyśmy tego jako zwykłe dildo.

Jak będzie okazja, to wrzucę tu fotkę z uwiecznioną moją kolekcją zabawek :D

Faktycznie, dildo waginalno - analne bywa przez niektóre osoby nazywane strap-on'em, jednak strap (pasek) w jasny sposób wskazuje, że jest to dildo bądź wibrator, mocowane na uprzęży na biodrach lub z paskiem, gdy przyjmuje formę knebla, czy też do mocowania na udzie.

Ale tak naprawdę, nie nazewnictwo jest najważniejsze ....... najważniejsze, że coraz więcej osób, otwiera się na swoją seksualność, korzystając z różnego rodzaju zabawek, a także swej nieokiełznanej wyobraźni :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawki, trochę się zmieniły ;) od czasów naszego dzieciństwa. Na szczęście nadal przynoszą nam radość podczas zabawy mimi.

Ale ci do skrzynki. Pomysł świetny, niestey u mnie już nie przejdzie. W tym wieku pożycza już moje narzędzia. Więc zamknięta skrzynka wzbudzi tylko zainteresowanie. Więc ukrywamy w mało rzucającycym się w oczu kartonie po butach. Jak dotrę wieczorem i dostanę pozwolenie, to podzielimy się i naszymi "skarbami"

Pozdrawiam Ony

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skrzyneczka rozpakowana

attachicon.gifIMG_20180106_221823.jpg

[Envy] Muszę przyznać, że przeznaczenia niektórych zabawek nie znam i nawet nie potrafię się domyślić  :smutny2:

Możecie mnie oświecić czym jest urządzenie umieszczone na zdjęciu tuż pod czarnym etui (wygląda jak gąbka umieszczona na oscylatorze). Też mamy kilka zabawek, ale używane są dość sporadycznie. Mimo, że dla mnie to wielka frajda ;)

Przyglądam się Waszemu zbiorowi z niekłamnym zachwytem. Właśnie dojrzałem tam plug analny z pompką. To coś baaardzo pobudziło moją wyobraźnię. Idę na zakupy. Jak dobrze, że te portale internetowe są czynne w niedziele ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[Envy] Muszę przyznać, że przeznaczenia niektórych zabawek nie znam i nawet nie potrafię się domyślić  :smutny2:

Możecie mnie oświecić czym jest urządzenie umieszczone na zdjęciu tuż pod czarnym etui (wygląda jak gąbka umieszczona na oscylatorze). Też mamy kilka zabawek, ale używane są dość sporadycznie. Mimo, że dla mnie to wielka frajda ;)

Tak, najefektowniejsza prezentacja, to prezentacja w trakcie użycia...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...