Skocz do zawartości
Raven91

Nasze zabawki, gadżety i akcesoria.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Pochwalcie się czym urozmaicacie sobie zabawę w łóżku.
Mam nadzieję,że nie było podobnego tematu. Troszkę kopałem i nie znalazłem.

Tutaj nasza skromna kolekcja, którą ciągle planujemy rozszerzać :)

post-24122-0-66524300-1515138957_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa kolekcja i do tego zapewne sprawdzona ;))

No oczywiście, że sprawdzona. I to wiele razy. Nie wydawalibyśmy pieniędzy tylko żeby popatrzeć :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak ten stropon sie spisuje,jest elastyczny i nie podraznia? Zastanawiam sie nad tym. W obie strony sie tym bawicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak ten stropon sie spisuje,jest elastyczny i nie podraznia? Zastanawiam sie nad tym. W obie strony sie tym bawicie?

To akurat ciekawa historia. Dostaliśmy w gratisie za opóźnienie w przesyłce.

Kiedyś planujemy spróbować w drugą stronę, ale na pewno nie z takim olbrzymem :P Póki co traktujemy go jako zwykłe dildo dla Pani :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej, ładnie się bawicie. Przyznam, że moja Pani nie lubi takich zabawek, woli naturę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...... paczę, paczę, oczy wytrzeszczam i za cholerę nie wiem, gdzie na tym zdjęciu jest strap on? :shock: a może okulary powinnam zmienić ? 8-) 

Fajny początek kolekcji :dobre:  Apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc na pewno sukcesywnie będzie się rozrastać :evil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może okulary powinnam zmienić ?  

Ewa, to może razem zmienimy, hurtem podobno taniej  :D 

Fajny początek kolekcji   Apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc na pewno sukcesywnie będzie się rozrastać

Ale oczywiście kolekcja ok i juz jest się czym zabawić  :oki: 

Tutaj nasza skromna kolekcja, którą ciągle planujemy rozszerzać

Proszę o fotkę po rozszerzeniu i bawcie się dobrze  :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ i @, strap-on nie zawsze jest z uprzężą. To fioletowe podwójne dildo w prawym dolnym rogu, to strap-on bez uprzęży. Raz próbowałam użyć czegoś takiego w kontaktach z kobietą i szybko wywaliłam to na bok. Bez uprzęży nie jest już tak na luzie i komfortowo. Więcej wtedy kombinacji i akrobacji niż zabawy. Dlatego potem używałyśmy tego jako zwykłe dildo.

Jak będzie okazja, to wrzucę tu fotkę z uwiecznioną moją kolekcją zabawek :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...