Skocz do zawartości
Zouza

Gdybyście mieli stworzyć zapach idealny - z jakich komponentów by się składał?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Zouza pisze:

Miałam na to odpowiedzieć, ale przypomniała mi Aine polubiając moje posty, po 4 latach :lach:

@_nikt_mnie wcale nie zaraził kopaniem w postach...samo tak wyszło... :D

No to lecimy z tymi zapachami...

*Crème brûlée...bo sama wanilia mnie drażni 

*Świeżo zmielony pieprz 

*amaretto

*kawa świeżo zmielona

*zachód słońca nad morzem 

*gałka muszkatołowa 

*tonik Kinley

*Malibu

*papryka w sezonie...słodka i ostra

*pomidorowe pola

*czerwone wino 

*maliny 

*chleb na zakwasie mój, poranny

*drzewo sandałowe 

*mandarynka

*limonka

*tuberoza

*piżmo 

*las nocą 

*burza w mieście 

*pasta do butów 

*awokado 

W gratisie przygarnę łapiącego się za głowę senseliera...na pewno nuta jego szoku, po przeczytaniu mojej mieszanki nie zaszkodzi... 

Nienawidzę olejku arakowego I migdałowego do ciast...zabić mnie tym można, a przynajmniej zamienić w kota z torsjami. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Aine pisze:

*Crème brûlée...bo sama wanilia mnie drażni 

Jak będziesz miala okazję to przetestuj Un Bois Vanille Lutensa -  na wskroś waniliowe, ale żadne tam zapachy do ciasta, czy inne ciasteczkowe potwory ;) To wanilia ciemna, niemal rześka (jak na wanilię), drzewna, świdrująca w nosie, że aż prawie wwierca się w mózg, u mnie dodatkowo w serce ;)

Chyba nie muszę dodawać, że to jeden z moich ukochanych zapachów? :lach:

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Zouza pisze:

Un Bois Vanille Lutensa

Namówiłaś... jak zwykle... :D

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.04.2022 o 23:21, Aine pisze:

@_nikt_mnie wcale nie zaraził kopaniem w postach...samo tak wyszło... :D

Oj @Aine nie kłam kłamczuszku... samo wyszło... tak samo jak telefon sam dzwoni ;) hahhahh :lach:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wanilia, gdyż uwielbiam

Właściwie to mogę się nacierać aromatem wanilinowym xd

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ulubiony zapach? Hmm... pomyślmy:

1. Zapach tuż po deszczu, kiedy na zewnątrz tak lekko, rześko.

2. Zapach świeżo skoszone trawy.

3. Zapach kadzidła.

4. Zapach kawy (choć sam nie piję, ale zapach lubię)

5. Zapach wanilii.

6. Zapach benzyny.

Na razie tyle mi przychodzi do głowy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moich ulubionych zapachów w perfumach to: piżmo,wanilia,śliwka,jaśmin.. ogólnie słodkie perfumy lubie. 

Poza perfumami lubię zapach stadiny,zapach lasu po deszczu i zapach świeżego prania. 

Zaaaś z dziwnych zapachów to uwielbiam zapach penisa. Oczywiscie mam na mysli takiego czystego.. no genialny zapach. Nie zawsze jest wyczuwalny, ale jak jest to jest jak orgazm dla mojego węchu. ? Mój partner zawsze sie dziwi i dopytuje „Ale.. że co? Smierdze? Niedokładnie sie umylem??” a to nie jest zapach brudnego tylko no.. nie umiem opisać tego zapachu. Po prostu jest świetny :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Agnik pisze:

Zaaaś z dziwnych zapachów to uwielbiam zapach penisa. Oczywiscie mam na mysli takiego czystego.. no genialny zapach.

LePenis no.9? Jeżeli tak działa na Ciebie zapach penisa jedynie twojego partnera to pewnie kwestia (dobrze dobranych) feromonów. Jeżeli więcej niż jednego to sprawa robi się intrygująca gdyż każde ciało pachnie przecież inaczej, wliczając w to również te części, które nie zawsze chcemy wąchać.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mr.K pisze:

LePenis no.9? 

Idealna nazwa perfum? 

Godzinę temu, Mr.K pisze:

Jeżeli więcej niż jednego to sprawa robi się intrygująca gdyż każde ciało pachnie przecież inaczej, wliczając w to również te części, które nie zawsze chcemy chcemy wąchać.

Właśnie wiecej razy to wyczułam, nie tylko u mojego partnera. Ale zapewnie tak jak wspomniałeś,moze to kwestia feromonów??‍♀️ Bo u randomowego kogos nie wyczułam takiego zapachu, dopiero po przytuleniu się z kimś choc nieco bliższym mi. Bo tez nie musze wciskac nosa w krocze aby to wyczuć,na całym

ciele wyczuwam ten zapach. W każdym razie uwielbiam ten zapach ? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...