Skocz do zawartości
Zouza

Gdybyście mieli stworzyć zapach idealny - z jakich komponentów by się składał?

Rekomendowane odpowiedzi

A lubię w perfumach: goździki, cynamon, czekoladę, wanilię, kardamon, kawa, tytoń, skóra, kadzidło, drzewo gwajkowe, aoud, migdały, wiśnia, geranium, lawenda, imbir, anyż, piżmo

...Zou, takiego coctailu się nie da wypić ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, np. skóry nie da się wypić. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro mowa nie tylko o zapachach flakonowych to uwielbiam:

Zapach świeżo skoszonej trawy, zapach siana, zgaszonej świecy, zgaszonej zapałki i... stajni oraz spoconego konia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i... stajni oraz spoconego konia.

Oooo tak! <3 Aromat siana i końskiej sierści.  A najwspanialej pachną końskie... chrapy! Kto nie przytulił się do końskich chrap, ten nie wie!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich dziwacznych, to lubię spaliny z samochodów na gaz ;)

mrrr. jak jechać po tarantUlę to tylko autem na gaz...:D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak najlepsze kompozycje zapachowe tworzy przyroda. Nie jestem w stanie opisać wszystkich komponentów ale wystarczy pójść na spacer... łąka, las, pole, jezioro, rzeka... wszystko ma swój zapach o każdej porze roku i dnia inny.

A ileż ludzi uważa, że nie ma czasu bądź siły na spacery... Jak wiele tracą!

A propos naturalnych kompozycji zapachowych... Kocham momenty, gdy cała aura miejsca w którym akurat się znajduję - zapachy przeplatające się z emocjami - sprawia, iż chłooooną ją całymi płucami, wdyyycham te zapachy pełną piersią, tak jakbym chciała tym sposobem na chwilę zatrzymać czas. I najczęściej to właśnie przyroda stwarza takie doskonałe sytuacje.

Uwielbiam także słodko-duszny zapach pokoju po intensywnym seksie...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie znoszę zapachu, który uwielbia, lubi, czy choćby toleruje większość osób, które znam - zapach świeżo skoszonej trawy. Aż mnie mdli, gdy go poczuję, ale pojęcia nie mam dlaczego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tej materii wolałabym nie być, ale cóż... mój nos odmawia współpracy. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam od początku i tyle zapachów mi przypomnieliscie ... Dziękuję ... i chciałabym dodać moj jeden z wielu przyjemnych zapachów- zapach świeżego chleba...i wiem że dziwnie wyglądam jak kupuję chleb bo muszę najpierw powąchać.

Ona.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...