Skocz do zawartości
Zouza

Gdybyście mieli stworzyć zapach idealny - z jakich komponentów by się składał?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie mogłybyśmy dziś jechać moim autem... razem

Spokojnie :), nie uciekam jakoś specjalnie od tego zapachu ;), co nie znaczy że go uwielbiam ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ulubione zapachy, to świeży ogórek i zielona herbata. Kiedyś KENZO miało zapach podobny do mieszanki ogórka i zielonej herbaty.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, proszę Cię, nie zachowuj się jak kretyn. Nie interesuje Cię temat - nie czytaj.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

nie mam pojęcia... lubię drażniące mocne nuty... zatem pewnie jakieś korzenne i przyprawy moocne

lubię też swój zapach po seksie z mężczyzną, zapach skóry wybalsamowanej spermą - dla mnie wielce przyjemny, nie wiem czy dla innych znośny :P.... tworzę go sobie od czasu do czasu i potrafię cały dzień tak przechodzić 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paczula, przydymiony cygarem zapach skóry, może aromaty dębowej beczki w której lezakowalo wino lub whisky.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kuchni - zapach świeżo zebranych grzybów,  zmielona kawa.

W lesie - zapach świerku.

W ogrodzie - zapach róży, świeżo skoszona trawa.

Każdy z tych zapachów ma coś w sobie i nigdy bym ich nie połączył . ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świeżo palone ziarna kawy dobrej jakości... Obłęd.

Bukiet aromatów w niektórych ciemnych czekoladach.

Cynamon, kardamon, wanilia, goździki... delikatnie przełamane anyżem, migdałami, cytrusami i różowym pieprzem.

Zapach lasu po burzy.

Czyste powietrze górskich przestrzeni.

Czasem zapach skóry, włosów, nasienia... Niektóre szczególnie mocno zapadają w pamięć.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam fioła na punkcie zapachów, więc tych ulubionych też jest trochę:

zapach dobrej kawy

cynamon

kardamon

drzewo sandałowe

piżmo

paczula

mandarynka

truskawka

skóra (naturalna, użytkowa,a nie ciało, choć ono też potrafi pachnieć obłędnie)

zapach świeżego drewna

zapach powietrza po letniej burzy

zapach niektórych cygar

i cała masa innych, cudownych zapachów, przyjemnie drażniących moje nozdrza :)

i na koniec ....... zapach starych, drewnianych podkładów kolejowych :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie potrafiłabym stworzyć jednego, idealnego :smutek3: Nie posiadam takich zdolności

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

i na koniec ....... zapach starych, drewnianych podkładów kolejowych

trochę Cię rozumiem.. ponieważ kiedyś, gdy po polskich drogach jeździły syrenki.. dwusuwowe silniki.. to lubiłam zapach benzyny taki z wycieku właśnie z syrenki ... mile go wspominam... tak samo jak jakiś biały klej.. co w słoiczku w przedszkolu był :facepalm:

i nie powiem, że te zwyczajne co wymieniłaś... może z wyjątkiem truskawek, cynamonu i mandarynek, też mi są bliskie, lecz nazwać ich nie umiałam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...