Skocz do zawartości
Cuckoldplace

prezenty - pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś dostałem kostkę sześcienną z narysowanymi pozycjami seksualnymi - zabawny gadżet. I od razu można wypróbować...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przynudzaj @Morf przynudzaj podoba mi się gdy przynudzasz... bardzo mi się podoba

Skoro mnie tak ładnie zachęcasz, to proszę bardzo.

Prezentów dla kobiet nie będę zdradzał, bo nie lubię konkurencji :D, a pisząc o nich, tracą na oryginalności.

-Świetnym prezentem jest butelka szampana z truskawkami, a pod wieczkiem opakowania zdjęcie:

truskawka, delikatnie wciśnięta pomiędzy trójkąt kobiecego zakątka szczęścia. Dopisek: Chciałbyś tak?

-Linka  z dopiskiem: Kinbaku, wiesz co to? 

-Farby do malowania ciała z dedykacją: Pomaluj mój świat :D, na żółto i na niebiesko! 

Myślę, że wystarczy, ja w końcu mam malutki rozumek i ograniczoną wyobraźnię :P.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się to czyta, dzięki za pomysły na przyszłość :) Ze swojej strony mogę dodać takie oto przykładowe propozycje...

Otrzymane: 

• malutki czerwony budzik z tarczą wymienioną na mój avatar z jednego z miejsc w sieci z dopiskiem daty moich urodzin; 
  • książka o ulubionej tematyce z zakreślonymi specjalnie dla mnie fragmentami i komentarzami na marginesie; 
  • zdjęcia oprawione w ramkę z tzw. "drugim dnem" - pod spodem grzecznego zdjęcia znajduje się ukryte zdjęcie nienadające się do postawienia na półce w salonie... wisi w centralnym punkcie, nikt nie wie co skrywa ;) 

Wręczone: 

• krótki dziennik opisujący tydzień z życia pomiędzy jednym spotkaniem a drugim; 
  • zwykłe karty do gry z pikantnymi wyznaniami dopisanymi na każdej; 
  • "spersonalizowane bony" w klimacie BDSM do zrealizowania w dowolnym momencie - czyli kartka, po wyciągnięciu której muszę zrobić to, co jest tam zapisane. 

Pomijając te bardziej wyszukane pomysły, jeśli o mnie chodzi, zawsze chętnie przyjmuję książki i cięte kwiaty :) M. natomiast najbardziej lubi loda do śniadania - w zupełności wystarczy ;)

Pozdrawiam

K. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...