Skocz do zawartości
Cuckoldplace

prezenty - pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

najzwyczajniej w świecie szukam nowych inspiracji na pomysły na drobne prezenty

dla osób z naszych klimatów, takich które dopiero poznajemy bądź coś nieco o sobie wiemy 

takie co dajecie / otrzymujecie na pierwszej kawie czy kolejnej randce czy po prostu komuś z sympatii, lecz takie co nie wprowadzają drugiej strony w zakłopotanie co do ich wartości

był temat o przyjmowaniu prezentów https://www.cuckoldplace.pl/topic/7048-prezenty/page-4

ten chciałabym poświęcić pomysłom na takowe 

ja w szeregu wymienię to co dostałam i/lub dałam (może ktoś z Was się zainspiruje): kwiaty, elegancko zapakowane truskawki, torcik wedlowski z osobistą dedykacją, czekolada w opakowaniu z erotycznym tekstem, książka, t-shirt z motywem (do nicka / awatara lub treści prowadzonej rozmowy) pasującym, skarpetki z motywem z awatara; cukierki z manufaktury o oryginalnym kształcie i zapachu i do tego z naturalnych składników

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezawodnym prezentem który nie wprowadza w żadne zakłopotanie zawsze jest flaszka :D

Nie znam faceta który by się na flaszkę zakłopotał, no chyba że o termin spożycia ;)

A kobieta na flaszkę wina nigdy się nie obraża, nawet jak jest nie w jej guście.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezawodnym prezentem który nie wprowadza w żadne zakłopotanie zawsze jest flaszka :D Nie znam faceta który by się na flaszkę zakłopotał, no chyba że o termin spożycia ;)

Jeden niezawodny prezent na absolutnie każdą okazję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeden niezawodny prezent na absolutnie każdą okazję

i jakże banalnie oczywisty

dlatego szukam inspiracji a nie tego co najprościej jest kupić, po drodze na kawę lecąc 

Temat nie jest łatwy. Co innego jak kogoś znasz już długo - dobrze razem się czujecie to pomysł na prezent przychodzi w sposób naturalny.

dlatego pytam i szukam... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i jakże banalnie oczywisty

Nie mogę się zgodzić.... Nigdy nie możesz być pewna jaka będzie naklejka :)

Niezobowiązująca i niekrępująco może być jakiś drobiazg: pluszak w wersji xs/s albo zawieszka do kluczy która przypomni o osobie obdarowującej.

Jeszcze chciałem polecić czekoladę, teraz mają takie śmieszne opakowania jak ręcznie wykonane, np. nadruk stówy, ale mogłoby to jednak wprowadzić w zakłopotanie, dać komuś Stówę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ręcznie robione kartki/laurki. Oczywiście z motywem erotycznym + maly gadżet : gumka, krążek wibracyjny itp...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że czekolada w różnych postaciach i wersjach jest dla kobiety tym czym dla faceta flaszka :D. Przyjmuję zawsze chętnie, bez skrępowania, wszędzie i z każdej okazji ;). A biorąc pod uwagę mnogość opcji w jakich występuje może być bardzo oryginalnym jak i spersonalizowanym prezentem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś po kilku miesiącach bardzo miłych rozmów internetowych na pierwszym spotkaniu podarowałam pisaki czekoladowe ( :-> ) do ciała. Był to prezent w formie żartu i nawiązywał do naszych rozmów ale to chyba niezupełnie niezobowiązujący prezent... :mily: .

Zdarzyło mi się też podarować mini torcik czekoladowy ( :-> ) wielkości babeczki zrobiony własnoręcznie w małym kartoniku ale to też było odniesienie do rozmów.

Na pewno najlepsze prezenty to takie które nawiązują w jakiś sposób do znajomości.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Morf)

Ciekawe, niezobowiązujące prezenty dla przyszłego/być może niedoszłego kochanka :).

Temat świetny, jak zwykle oblegany przez forumowiczów i przesycony mega ciekawymi pomysłami :D.

Ze swojej strony, jakie ja mam pomysły:

-Dla mnie, bajecznym prezentem są majteczki z Twoim zapachem, takie, które miałaś na sobie, skropione Twoimi ulubionymi perfumami i otulone zapachem kobiecości.

-Drugim pomysłem jest kosmyk włosów, przypięty do karki z dedykacją, że cokolwiek się nie zadzieje, nie zapomnisz mnie.

-Trzecim pomysłem, własne zdjęcie, erotyczne z odciskiem czerwonych ust w miejscu, gdzie będą one widoczne, oprawione w ładną ramkę.

-Czwartym, jadalna bielizna z liścikiem, że jeżeli się postaram, to nie tylko będę oglądał ją w pudełku.

-Piątym, może trudnym do zrealizowania, ale możliwym, kserokopia tyłeczka, ot siadasz delikatni na ksero i print :P.

Pomysłów mam więcej, ale nie będę przynudzał. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

przynudzaj Morf przynudzaj

podoba mi się gdy przynudzasz...

bardzo mi się podoba :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...