Skocz do zawartości
pawelrogacz1

Rodzina i przyjaciele.

Rekomendowane odpowiedzi

Kocham autokorekty podczas pisania w telefonie oraz brak możliwości edycji posta na forum.

Drugi akapit. Miało być: "....dociekliwość znajomych nieco przeszkadzała".

Przedostatni akapit. Miało być: "....wisiało w powietrzu niewypowiedziane pozwolenie na coś więcej."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć chciałbym zapytać czy też często przeszkadzają wam przyjaciele lub członkowie rodziny? Ja właśnie miałem taką sytuację, że moja dziewczyna podczas sylwestra nieźle się nakręciła i coraz bardziej przystawiała się do jednego chłopaka, strasznie mnie to podnieciło bo nigdy w życiu jej nie widziałem w takiej roli. Zawsze była grzeczna i ona nie wie o moich fantazjach dlatego wiem że robiła to bo sama tego chciała. I niestety musiałem im przerwać bo było tam pełno naszych znajomych i każdy zaczął na nią zwracać uwagę. Ona była już dobrze zakręcona a ja akurat nie wypiłem nic więc na wszystko mogłem zwrócić uwagę. Ciekaw jestem jak to było jak zawsze byłem pijany i często urywał mi się film, czy też była tak niegrzeczna.

Ta sytuacja wyglada zupelnie nie tak jak powinna, wedlug mnie, ta zabawa wygladac. Z drugiej strony, skoro twoja dziewczyna ma wedlug ciebie takie sklonnosci, to powinienes jej powiedziec o swoich fantazjach ;) 

Co do rodziny i przyjaciol - to jest jedyna zasada jaka stawiam: nie mieszamy zycia "codziennego" z zabawa ZK. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...