Skocz do zawartości
hotwife_sexxx

lubię jak moja żona...

Rekomendowane odpowiedzi

lubię jak moja żona...ostatnio wprowadziliśmy pewnie urozmaicenie w łóżku a mianowicie domagam się aby żona mnie policzkowała podczas sexu, siedząc i mnie ujeżdżając jak również podczas gdy ulegle ją liże po jej słodkiej cipce. Ostatnio również podnieca mnie jak siedząc na moim kutasie uderza mnie dłonią po jajach. Strasznie mnie to kręci...a Wy co lubicie jak wam robią żonki...?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię brać kąpiel w wodzie w której wcześniej kapała się moja żona , czy to jakaś uległość ? poniżenie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyznam, że intrygujący wątek rozpocząłeś, ciekawy do "poznawania", pisz, może się rozwinie?

poobserwuję, bo do dodania nie mam nic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię brać kąpiel w wodzie w której wcześniej kapała się moja żona , czy to jakaś uległość ? poniżenie ?

Moim zdaniem oszczędność :)
  • Lubię 9
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię jak jestem na kolanach i wypinam pupę do mojej żony, a ona, za "karę" nawilża moja dziurkę i wkłada w nią swój paluszek. Na szczęście na tym się nie kończy i po kolei dokłada następne, aż wejdzie cała dłonią :D Po naszych dłuższych "treningach" jedna dłoń nie wystarcza, więc dokładamy następne paluszki ;) Polecam tę formę przyjemności i przejęcia kontroli przez kobietę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnej upojnej nocy moja żona ujeżdżała mnie na jeźdźca, pochyliła się abym mógł ssać jej piersi. Po dłuższej chwili  kiedy mogłem zabawić się  jej wspaniałymi piersiami / mam ochotę umieścić zdjęcie ale nie mogę przekonać żony że akurat jest czym się pochwalić/

wysapałem że moim marzeniem jest aby drugi facet w tej chwili wszedł w jej drugą dziurkę lub ewentualnie mogę mu udostępnić pierwszą. I nagle dostałem z liścia w twarz. Nie nie martwcie się mam wszystkie zęby a sińcow też nie mam. To było uderzenie z gatunku "ty świńtuchu mów mi tak jeszcze"  .Nie dałem się długo prosić i dołożyłem że moim marzeniem jest aby się puściła i wróciła do domu bez majtek z cipką pełną wyciekającej spermy. Zgadnijcie jaki był skutek? Oczywiście dostałem jeszcze kilka razy i podobało mi się!!

Odwdzięczyłem się przy mojej ulubionej pozycji na pieska, żona  dostała kilka solidnych klapsów z zapewnieniem że jest fantastyczną suczką dla której muszę poszukać samca alfa.

Od tego momentu oczekuję pozycji na jeźdźca z wiadomym skutkiem. :erection:

Nadmieniam iż kilka liści dostanych od żony spowodowało skutek jak wyżej. 

• Lubię 9
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubie jak moja zona wychodzi na miasto w sukience..bez majtek i w ponczochach.. podnieca mnie ta swiadomosc ze ktos moze ja zobaczyc kiedy sie pochyla albo na schodach...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam jak moja żona robi pierogi... wtedy z synem świętujemy :lach:

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry plaskacz podczas seksu nie jest zły :-D Pierogi też są spoko (tzn. nie podczas seksu akurat) :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...