Skocz do zawartości
pawelrogacz1

Kolega domu.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką fantazję. Wychodzimy z dziewczyną do klubu potańczyć. W pewnym momencie przychodzisz do nas i pytasz mnie czy możesz zatańczyć z moją dziewczyną, ja się zgadzam idę po piwo i siadam w miejscu w którym wszystko dobrze widzę. Wy zaczynacie tańczyć i rozmawiać, widać że się dogadujecie. Wracacie z parkietu i zaczynamy rozmawiać, zapoznajemy się wymieniamy numerami i rozchodzimy się. Po paru dniach zapraszamy Ciebie do nas. Moja dziewczyna się wystroiła my gramy w Fifę i rozmawiamy ona siedzi koło nas i przechadza się do kuchni machając tyłeczkiem. Ja proponuję że pójdę do sklepu po alkohol, wy zostajecie razem, macie jakieś 15 minut. Jak tylko zamykam drzwi moja dziewczyna na Tobie siada i zaczynacie się całować, przenosisz ją do sypialni i szybko zaczynasz ją posuwać. Kończysz jej na twarzy. Wysyłam jej smsa że wsiadam do windy, na chwilę przystanąłem przy schodach, żeby podsłuchać. Słyszę jak ona mówi że zalales jej włosy i że ja zaraz będę. Wchodzę dostaję od niej soczysty pocałunek, jej daję wino, a Tobie zimne piwo. Wy udajecie że wszystko jest w porządku, a ja że się niczego nie domyślam. We włosach mojej ukochanej widzę Twoją spermę, Ty wychodzisz do łazienki, a ona mówi że byłeś wspaniały i jest bardzo podniecona i chce więcej. Wracasz nadal siedzimy gramy i rozmawiamy. Ja proponuję, kto wygra śpi z moją ukochaną, a ona mówi, że i tak śpi z Tobą, a ja na kanapie, ja się zgadzam.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego uwazaj o czym marzysz bo jeszcze Ci sie spełni ...a usta Twojej Kobiety będą pełne spermy. Pozdrawiam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz, to mogę Ci kupić FIFA 2018 pod choinkę i wpaść do Was na święta!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fifa, alko, lubieżna żona. To tak w skrócie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta fifa to mnie zastrzeliles..Bo jak teraz jakis kolega bedzie mowil o fifie to sobie twoja fantazje przypomne..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką fantazję. Wychodzimy z dziewczyną do klubu potańczyć. W pewnym momencie przychodzisz do nas i pytasz mnie czy możesz zatańczyć z moją dziewczyną, ja się zgadzam idę po piwo i siadam w miejscu w którym wszystko dobrze widzę. Wy zaczynacie tańczyć i rozmawiać, widać że się dogadujecie. Wracacie z parkietu i zaczynamy rozmawiać, zapoznajemy się wymieniamy numerami i rozchodzimy się. Po paru dniach zapraszamy Ciebie do nas. Moja dziewczyna się wystroiła my gramy w Fifę i rozmawiamy ona siedzi koło nas i przechadza się do kuchni machając tyłeczkiem. Ja proponuję że pójdę do sklepu po alkohol, wy zostajecie razem, macie jakieś 15 minut. Jak tylko zamykam drzwi moja dziewczyna na Tobie siada i zaczynacie się całować, przenosisz ją do sypialni i szybko zaczynasz ją posuwać. Kończysz jej na twarzy. Wysyłam jej smsa że wsiadam do windy, na chwilę przystanąłem przy schodach, żeby podsłuchać. Słyszę jak ona mówi że zalales jej włosy i że ja zaraz będę. Wchodzę dostaję od niej soczysty pocałunek, jej daję wino, a Tobie zimne piwo. Wy udajecie że wszystko jest w porządku, a ja że się niczego nie domyślam. We włosach mojej ukochanej widzę Twoją spermę, Ty wychodzisz do łazienki, a ona mówi że byłeś wspaniały i jest bardzo podniecona i chce więcej. Wracasz nadal siedzimy gramy i rozmawiamy. Ja proponuję, kto wygra śpi z moją ukochaną, a ona mówi, że i tak śpi z Tobą, a ja na kanapie, ja się zgadzam.

Jak coś mam Fife 2018

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mogą być wyścigi ? :) A tak poważnie to fantazja super. Powodzenia w realizacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...