Skocz do zawartości
Lnino

Witam wszystkich!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

obserwuję forum od jakiegoś czasu i nastał czas na przywitanie się.
Doświadczenie mam trochę małe ale wszystko można nadrobić :D
W końcu można z kim pogadać kto to rozumie. Wiem że pisze chaotycznie ale to pierwszy post i trochę stresujący

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

`Czesc L(e)nino i Witaj serdecznie  :piwko:

Milo powitac ziomka ze Sledziowa  :belt:

Rozgosc sie, poczytaj, udzielaj.....

A jak tutaj zostaniesz, to badz pewien, ze nie raz trafisz do GK, ja lub inni ci podokuczaja, wdasz sie w pyskowki itp.... 

Ale mniej na to wyjeb...e i baw sie dobrze 

Fajnie, ze grupa Trojwiejska sie powieksza  :piwo2:

Witaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Cześć :)

w przeciwieństwie do jaskiego, Twój nick kojarzy mi się ze zjawiskiem pogodowym polegającym na utrzymaniu ponadprzeciętnej temperatury... tj. el nino

ciekawe czy bliżej Ci do jaskiego czy mego skojarzenia :)

mam nadzieję, że będzie to widać w dyskusjach i nie tylko

baw się przednio :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Pisz, udzielaj się. Daj się poznać towarzystwu forumowemu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :)

w przeciwieństwie do jaskiego, Twój nick kojarzy mi się ze zjawiskiem pogodowym polegającym na utrzymaniu ponadprzeciętnej temperatury... tj. el nino

ciekawe czy bliżej Ci do jaskiego czy mego skojarzenia :)

mam nadzieję, że będzie to widać w dyskusjach i nie tylko

baw się przednio :P

Pożyjemy zobaczymy. Nie ma co odkrywać wszystkich kart na sam początek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...