Skocz do zawartości
Wichura

ZaadoptujFaceta

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba przyznać, ze właściciele portalu są sprytni.

Udało im się zrobić "sklep" gdzie "towar" musi płacić - i to w biletach NBP - za swoją promocję i samą możliwość zainteresowania sobą "klientek", które to z kolei korzystają ze sklepu za darmo i wybierają sobie produkty za darmo.

Z konta kobiety, całość nie wygląda tragicznie i jest raczej darmowa. Z konta mężczyzny zaś... Musisz zapłacić za wszystko. Czekam aż wprowadzą naliczanie za kliknięcie myszką i kilometrówkę za przesuwanie kursora na "powierzchni" ich strony. Jestem szczerze zaskoczony tym, że faceci utrzymują tam konta. Niektórzy nawet dłużej niż rok.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przyznać, ze właściciele portalu są sprytni.

Udało im się zrobić "sklep" gdzie "towar" musi płacić - i to w biletach NBP - za swoją promocję i samą możliwość zainteresowania sobą "klientek", które to z kolei korzystają ze sklepu za darmo i wybierają sobie produkty za darmo.

Z konta kobiety, całość nie wygląda tragicznie i jest raczej darmowa. Z konta mężczyzny zaś... Musisz zapłacić za wszystko. Czekam aż wprowadzą naliczanie za kliknięcie myszką i kilometrówkę za przesuwanie kursora na "powierzchni" ich strony. Jestem szczerze zaskoczony tym, że faceci utrzymują tam konta. Niektórzy nawet dłużej niż rok.

Może myślą innymi kategoriami i np sprawdzają czy więcej wydadzą tu czy na Roksie :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może myślą innymi kategoriami i np sprawdzają czy więcej wydadzą tu czy na Roksie

Zakładając, że celem jest seks, a hipotetyczny facet potrafi przeliczyć swój czas na złotówki to myślę, że Roksa wyjdzie taniej. No chyba, że woli gonić króliczka niż złapać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do meritum to mnie zastanawia skala oburzenia, głosów sprzeciwu i flame'u gdyby odwrócić sytuację i na portalu w postaci sklepu internetowego umieścić kobiety zamiast facetów.

Pomysł jest o tyle unikatowy, że facet nie napisze do kobiety jeśli ta nie zaakceptuje zaproszenia do konwersacji w postaci zaczepki.

W odróżnieniu od facetów kobiety nie są wzrokowcami i zwracają uwagę na więcej niż wygląd. W ten sposób kobiety z ładnymi fotkami nie dostają tony spamu od napalonych samców.

Oczywiście taka sytuacja też jest możliwa przy odpowiednim podejściu faceta który zainteresuje kobietę, ta zaakceptuje konwersację, a wtedy może dostać spam jak to by ją ruchał..... Ale zdecydowanie jest to ograniczone gdy to kobiety tam wybierają, akceptują itd.

Odwrotnych portali jest zatrzęsienie, może nie z otoczką sklepu i koszyków, ale sam fakt, że kobiety na takich portalach dostają w większości propozycje seksualne już jest uprzedmiotowieniem tychże....

Klikałem tam, przez jakiś czas i nie wydałem nawet złotówki. Ciekawe. Może coś się zmieniło.

Zakładając, że celem jest seks

Typowe męskie myślenie. Wyobraź sobie, że dla większości kobiet tam i nie tylko tam seks nie jest celem. Celem jest poznanie partnera życiowego. Może Tobie trudno w to uwierzyć ale tak jest.

I właśnie przez takie postrzeganie jak Twoje uważam, że taki portal jak ten to bardzo dobry pomysł dla kobiet które szukają czegoś więcej niż seks.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może coś się zmieniło.

Pewnie tak...

post-4210-0-64440900-1513860777_thumb.png

Dla nieznających portalu: facet bez zauroczeń (coś jak lajki) może tylko bezczynnie siedzieć i mieć nadzieję, że jakaś niewiasta odezwie się do niego pierwsza.

Typowe męskie myślenie. Wyobraź sobie, że dla większości kobiet tam i nie tylko tam seks nie jest celem. Celem jest poznanie partnera życiowego. Może Tobie trudno w to uwierzyć ale tak jest. I właśnie przez takie postrzeganie jak Twoje uważam, że taki portal jak ten to bardzo dobry pomysł dla kobiet które szukają czegoś więcej niż seks.

Czy Ty w ogóle przeczytałeś moje zdanie do końca? Czy tylko zobaczyłeś "Zakładając, że celem jest seks" i już hurr durr lecisz do edytora pisać mi o typowym męskim myśleniu i stereotypach?

Wyobraź sobie, że całe to zdanie jest tylko i wyłącznie odpowiedzią na "Może myślą innymi kategoriami i np sprawdzają czy więcej wydadzą tu czy na Roksie  :D" i w domyśle odnosi się tylko do jakiejś tam grupy facetów. W dodatku zdanie jako takie miało być sarkastycznym dowcipem. Może Tobie trudno w to uwierzyć, ale tak jest. I właśnie przez takie postrzeganie jak Twoje nie wyłapałeś kontekstu mojej wypowiedzi. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...