Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kobiecy orgazm - jaki? co daje dodatkowe bodźce?

Rekomendowane odpowiedzi

ku własnemu zdziwieniu nie znalazłam takiego tematu

kobiecy orgazm - jaki? z wrzaskami, ze słowami, z głośnym oddechem, cichy z zagryzaniem dłoni, ust... etc

jakie dodatkowe bodźce są w nim ważne? np. wyraz twarzy, zamglone oczy, dreszcz tudzież piorun przeszywający ciało etc....

jako ciekawostkę dokopałam się projektu prowadzonego przez firmę produkującą gadżety erotyczne

można z tej strony pobrać czy tylko odsłuchać brzmienie kobiecych orgazmów - ponoć jest ich tutaj już 300

można też nadesłać do nich swój - powiększając tym samym zasoby

https://orgasmsoundlibrary.com/#gallery

zapraszam, znowu bardzo ciekawa postrzegania i odbierania kobiecego orgazmu - pytanie jest zarówno do kobiet jak i mężczyzn

edit: dosłuchałam się w bibliotece i męskiego orgazmu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiecy orgazm jest zbędny i całkowicie nieistotny dla procesu ewolucji.

Można by się pokusić nawet o teorię że jest produktem ubocznym aktu kopulacji i męskiego spełnienia. :list:

• Lubię 7
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawym zjawiskiem ubocznym kobiecego orgazmu jest „kobiecy wytrysk” do dziś lekarze i seksuolodzy nie potrafią jednoznacznie wytłumaczyć. Jedyną pewną rzeczą dotyczącą kobiecego wytrysku jest to, że istnieje.

Kilkukrotnie w swoim życiu miałem okazje poczuć go na sobie... :D oj miłe uczucie :klaszcze:

do dziś lekarze i seksuolodzy nie potrafią jednoznacznie wytłumaczyć. Jedyną pewną rzeczą dotyczącą kobiecego wytrysku jest to, że istnieje.

http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/kobiecy-wytrysk-skad-sie-bierze-kobiecy-wytrysk-i-czy-kazda-kobieta-mo_40236.html
do dziś lekarze i seksuolodzy nie potrafią jednoznacznie wytłumaczyć. Jedyną pewną rzeczą dotyczącą kobiecego wytrysku jest to, że istnieje.

http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/kobiecy-wytrysk-skad-sie-bierze-kobiecy-wytrysk-i-czy-kazda-kobieta-mo_40236.html
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobiecy orgazm - jaki?

taki jak napisałaś:

z wrzaskami, ze słowami, z głośnym oddechem, cichy z zagryzaniem dłoni, ust... etc  

wyraz twarzy, zamglone oczy, dreszcz tudzież piorun przeszywający ciało etc....

poezja .............  :)

co do męskiego? moja żona by powiedziała, że taki sam, tyle, że w wydaniu męskim - niższy tembr głosu   :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawym zjawiskiem ubocznym kobiecego orgazmu jest „kobiecy wytrysk” do dziś lekarze i seksuolodzy nie potrafią jednoznacznie wytłumaczyć. Jedyną pewną rzeczą dotyczącą kobiecego wytrysku jest to, że istnieje.

a na to to już był temat... osobiście bardzo lubię... choć nie każdy potrafi go ze mnie wydobyć lub nie przy każdym potrafię się tak ... tak... no i słów mi brak :)

https://www.cuckoldplace.pl/topic/10877-squirt-dlaczego-ze-mn%C4%85-nie/?hl=%22squirt%22 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście bardzo lubię... choć nie każdy potrafi go ze mnie wydobyć lub nie przy każdym potrafię się tak ... tak... no i słów mi brak

może jakaś instrukcja obsługi? :D 

samo zjawisko - zjawiskowe, mega erotyczne, zajebiste doznania dla obu stron tego samego aktu :)  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas orgazmu trzęsę się, mam silne dreszcze. Bywa, że aż mnie wygina.

Czasem powiem coś wulgarnego, krzyknę, a czasem tylko jęknę. Bywam też bardzo głośna. Zależy to od rodzaju orgazmu - do tej pory miewałam 4 rodzaje.

Zdarzają się sytuacje, gdy muszę być cicho, by nikt nas nie usłyszał. Wtedy staram się zasłonić sobie czymś usta.

Wzrok podobno mi wtedy ucieka, ale nie wiem, bo nie skupiam się na tym ... po prostu płynę.

Tuż po orgazmie jestem mega wrażliwa, a gdy kochanek do tego spuści się ma moją cipkę potrafię zaraz przy lekkim dotyku ponownie szczytować.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiecy orgazm jest zbędny i całkowicie nieistotny dla procesu ewolucji.

Można by się pokusić nawet o teorię że jest produktem ubocznym aktu kopulacji i męskiego spełnienia. :list:

Kriss. Starzejesz się i powtarzasz. A mądrości nie przybywa  :list:  Sarkazm bywa przyjemny lecz warto mieć wyczucie.

Już za takie stwierdzenia w bęcki dostałeś. Zatem proszę Cię ładnie  NIE ROZWALAJ tematu.

A miałby?  :growgr:

Kobiecy orgazm jest tak potrzebny ewolucji jak psu piąta noga.  :list:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już miałam  pojechać po Krissie i to bez orgazmu, hehe, a Iko mi odebrała całą przyjemność. :P

z wrzaskami, ze słowami, z głośnym oddechem, cichy z zagryzaniem dłoni, ust... etc 

Wszystkie z powyższych, zależnie od okoliczności.

jakie dodatkowe bodźce są w nim ważne? np. wyraz twarzy, zamglone oczy, dreszcz tudzież piorun przeszywający ciało etc....

Dodatkowe bodźce dla mnie, czy co dzieje się ze mną? Bo to dwie różne sprawy. :)

U mnie gęsia skórka, wygięcie ciała. Bardzo silne, na granicy bólu, choć krótkie napięcie mięśni. Oczy mi "odpływają", albo wręcz przeciwnie - przeszywające, ale "niewidzące" spojrzenie na partnera. Niekiedy dreszcze, często silne drżenie nóg i rąk, dekolt mocno się zaczerwienia.

Dla mnie dodatkowym bodźcem, baaaardzo silnym, jest zbliżający się orgazm partnera. Ja wtedy dochodzę błyskawicznie.

Jak jestem blisko - ostre słowa partnera, mocny klaps, podduszenie (i parę innych, hehe) potrafią spowodować kompletny odlot.

Zaraz "po" - odruchowo się wyrywam. Jak mnie przytrzyma - natychmiast kolejny raz(y). :redevil:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a na to to już był temat... osobiście bardzo lubię... choć nie każdy potrafi go ze mnie wydobyć lub nie przy każdym potrafię się tak ... tak... no i słów mi brak :)

https://www.cuckoldplace.pl/topic/10877-squirt-dlaczego-ze-mn%C4%85-nie/?hl=%22squirt%2

Teraz uwielbiam  i wiem, że to mężczyzn zachwyca...ale i mnie nie każdy potrafi doprowadzić do takiego stanu. Potrzebna jest odpowiednia mieszanka podniecenia, wolności i spełnienia. 

W czasie orgazmu nie lubię być cicho, moje ciało drży, oczy stają się zamglone, przygryzam wargę i najchętniej wbiłabym się w partnera, mam ochotę wtedy mocno go ścisnąć tak by została mała pamiątka :)

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...