Skocz do zawartości
Wife

"Świąteczny" klimat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze swetra nie pokazał,,,,

Szanowany prezes w sfeterku z łosiem?

Buhahahahahahahah :) rozbawiłaś mnie, moja wyobraźnia waśnie zagalopowała zbyt daleko Hahah ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie pomogłaś mamusi nieco nieco w wyborze? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraz Twojej twarzy przy rozpakowywaniu takiego „gadżetu” zapewne należy do rzeczy BEZCENNYCH ;) ha ha ha

Refleksja pt. "w sumie popatrz... takie trochę forumowe" przyszła dużo później więc była to mina każdego faceta otrzymującego skarpetki ;)

Swoją drogą - teściowa w temacie, czy bardziej Lubi świąteczne klimaty ;) ???

Ja tam nie wnikam co, z kim i po co ona robi na swoich wyjazdach, w sanatoriach, wczasach.... i czemu często razem z nią jeździ taki jeden marynarz :lach:

Tak więc jak nic nie wiem i nie chce wiedzieć. Trzymam się wersji ze świątecznym klimatem :)

Poka, Poka!!!

Nie dam się sprowokować :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dam się sprowokować :)

Oj kto tu mówi o prowokacji? :) to tylko uleganie czarowi kobiet :) więc poka poka :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dam się sprowokować

Wichura. No proszę Cię nie kokietuj już. Poka rogi :P

na sweterku :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj dziewczyny, dziewczyny... Trud zbyteczny w namówieniu mnie na publikację. Z tym swetrem wiąże się drugie dno którego nie zbyt chcę opisywać a które powoduje, że ani przymierzania ani zdjęcia nie będzie a żem człek uparty z natury to niestety. Prowokacja Rity nie udała jej się i raczej nie liczyła że będzie inaczej. Ot, lubi czasem podlać benzyną dogasające wątki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj dziewczyny, dziewczyny... Trud zbyteczny w namówieniu mnie na publikację. Z tym swetrem wiąże się drugie dno którego nie zbyt chcę opisywać a które powoduje, że ani przymierzania ani zdjęcia nie będzie a żem człek uparty z natury to niestety.

osioł? :P

dobra dobra... nie będę nóżkami przebierać ale tak mi do uporu spasował :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...