Skocz do zawartości
Wife

"Świąteczny" klimat :)

Rekomendowane odpowiedzi

a za każdy kawałek poroża, partnerka dostaje biżuterię?

No, taki jest docelowy plan, ale na razie marzenia znacznie wyprzedzają rzeczywistość... ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: znalezione gdzieś tam w internetach :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

post-24433-0-10726700-1513118108_thumb.png

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@husband, wiem jaki tik nerwowy ja miałabym, gdybym takiego pana zobaczyła w realu - tik zwrotny.

Lubię te Święta, ale nie lubię tego całego kramu z nimi związanego. Poduszki, swetry, skarpety, ozdóbki, gadżeciki ... dla mnie to stanowczo za słodko i za dużo. Wolę bardziej skromnie. Mnie wystarczy choinka i mnóstwo świeczek. 

Jednak takim dodatkiem do mego stroju nie pogardziłabym:

post-24364-0-63977400-1513197863_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@husband, wiem jaki tik nerwowy ja miałabym, gdybym takiego pana zobaczyła w realu - tik zwrotny.

Lubię te Święta, ale nie lubię tego całego kramu z nimi związanego. Poduszki, swetry, skarpety, ozdóbki, gadżeciki ... dla mnie to stanowczo za słodko i za dużo. Wolę bardziej skromnie. Mnie wystarczy choinka i mnóstwo świeczek. 

Jednak takim dodatkiem do mego stroju nie pogardziłabym:

attachicon.gifsrebrny-pierscionek-poroze-jelenia-jelen,fjpnwhfpjmsdlbfx.jpg

hahaha ale to zwykla sarna jest  :)

a rogacze to mają poroże wielkosci łosia albo jelenia :lach:  tudzież renifera :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@husband, sarna nie ma poroża, tylko jej samiec. Nazywa się go rogaczem lub kozłem. Przypadek? Nie sądzę  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@husband, sarna nie ma poroża, tylko jej samiec. Nazywa się go rogaczem lub kozłem. Przypadek? Nie sądzę  :lach:

eh widzisz człowiek całe życie się uczy :)

a ja myślałem, że sarna to "żona" jelenia :P

cenna wiedza z internetów:

Jak się nazywają samiec i samica sarny?

Ciągle pokutuje pogląd, że sarna to żona jelenia. Tymczasem są to dwa odrębne gatunki! Samiec sarny to rogacz lub kozioł, a samica – koza. Młode są nazywane koźlętami. U jeleni z kolei samca nazywa się bykiem, samicę łanią, a młode cielakami. Sarny są też dużo mniejsze i łatwiejsze do podejrzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@husband, ja to wszystko wiem od małego. Ja z lasem za pan brat :)

My z Wife to lasu to tylko po grzyby jeździmy... w zasadzie grzyby i poroże mają wspólny mianownik :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...