Skocz do zawartości
Wife

"Świąteczny" klimat :)

Rekomendowane odpowiedzi

@@Elizjum, nie ma za co.

Zastanawiałam się, czy można tu wrzucać zdjęcia z logo strony (nie znalazłam zakazu w Regulaminie). Ale pomyślałam, że może trafi się pan, co będzie chciał swojej Hotce zrobić niespodziankę w postaci tego pierścionka. I trafiłam :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Elizjum, nie ma za co.

Zastanawiałam się, czy można tu wrzucać zdjęcia z logo strony. Ale pomyślałam, że może trafi się pan, co będzie chciał swojej Hotce zrobić niespodziankę w postaci tego pierścionka. I trafiłam :)

Trafiłaś :-) No tak - logo strony - nie zauważyłem :-) a ja szukałem po nazwie bitmapy... Ale najważniejsze, że znalazłem :-) 

Są jeszcze inne w klimacie:

srebrny-pierscionek-poroze-jelenia,jwsrd

dwukolorowe-kolczyki-jelenie-sztyfty-w-k

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się tylko, o co chodzi z tym elementem:

penisek? To by pasowało do rogacza...

post-22405-0-74604600-1513202882_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Elizjum, zauważyłam, że tam na ogół na pierścionkach jest jakiś akcent "z tyłu". Może to ogonek?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly, akcent z tyłu, no tak, w tytm:

srebrny-pierscionek-jelen-ykcdxyskwktcbr

chodzi pewnie o uchwyt do rozginania rozmiaru, żeby nie wbijało się w palec. OK.

Ale w tym, który wskazałem? Ogonek?? Nie wpadłem na to ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę nic mówić ale ja dostałem od teściowej pod choinkę takie skarpetki

post-22713-0-01239700-1514296413_thumb.jpg

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę nic mówić ale ja dostałem od teściowej pod choinkę takie skarpetki

attachicon.gifDSC_3572.JPG

Haha teściowa wszystko wie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze swetra nie pokazał,,,,

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...