Skocz do zawartości
Wife

"Świąteczny" klimat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Święta to piękny czas również dlatego, że dzięki nim mogę obdarować mojego rogacza pięknymi prezentami w postaci poduch, pościeli i innymi gadźetami z porożami, które podkreślają jaką pełni rolę :D Poduszki z rogaczami widniejące na naszej kanapie dodają nam uśmiechu na ustach w momencie, gdy któryś z gości namiętnie się do nich przytula nieświadomy z jakimi myślami zastały kupowane :D.

Możemy otwarcie mówić o przyprawianiu rogów przy domowych przybyszach, gdzie oczywiście odbierane jest to jako żart, a my czujemy się rozgrzeszeni, że przecież otwarcie wszystkim mówiliśmy :D

Ahhh ten świąteczny klimat :D. W dodatku mój rogacz ma zdwojoną chęć posiadania poroża – chyba to presja obecnej w domu dekoracji :)

A jak to u was wygląda? Również macie słabość do rogów na święta w każdej postaci ?

post-20534-0-85532500-1513020618_thumb.jpg

post-20534-0-04718000-1513020632_thumb.jpg

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poduszki z rogaczami widniejące na naszej kanapie

Popieram pomysl, fajny klimat  :dobre: 

Ahhh ten świąteczny klimat . W dodatku mój rogacz ma zdwojoną chęć posiadania poroża – chyba to presja obecnej w domu dekoracji

Ja tam mam nieustajaco zdwojone checi  :D 

Potrojnego poroza zycze  :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno będzie co opowiadać w świąteczny wieczór.

post-7342-0-25827500-1513021710_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Wife,

ja znam dokładnie swoje miejsce.... ale żeby mi to udowadniać na każdym kroku?! :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja znam dokładnie swoje miejsce.... ale żeby mi to udowadniać na każdym kroku?!

no mnie takie klimaty i motywy nie kręcą nic a nic...

mało tego w co drugiej gazecie wnętrzarskiej, w której są zdjęcia prywatnych mieszkań zawsze wypatrzę jakiś motyw z rogaczem - i wtedy patrzę na przedstawioną rodzinę i ZAWSZE myślę - świadome to czy aktualnie modny element dekoracyjny? :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no mnie takie klimaty i motywy nie kręcą nic a nic...

hahahaha

o jaraniu się tymi motywami w naszym przypadku też raczej nie ma mowy :)

bardziej traktujemy to jako "śmiechostki" niż powagę sytuacji.

a traktujemy to jako świadomy modny element ozdobny :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u nas taki "przypominacz" na codzień:

a za każdy kawałek poroża, partnerka dostaje biżuterię?

pytam, bo ja często od R dostaję i po weekendzie poza domem też mi przywiózł, naszyjnik tym razem :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a za każdy kawałek poroża, partnerka dostaje biżuterię?

dobre pytanie ............ jesli tak, to troche bizuterii hotka jeszcze dostanie jak widac po rogach  :D 

pytam, bo ja często od R dostaję i po weekendzie poza domem też mi przywiózł, naszyjnik tym razem  

:dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...