Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

W każdych majtkach najważniejsza jest wytrzymała gumka.

Nie.

Są majtki, które nie mają gumki.

Ładnie wyglądają, bo nie robi się "wałek" pod i nad gumką.

Wystarczy dobrać odpowiedni rozmiar.

jak ci się suwak w gaciach nie podoba jesteś zacofany

Nie.

Po prostu Ci się nie podoba. To wszystko.

jak ośmielisz się powiedzieć złe słowo o Jockstrapach jesteś antygejowski

Nie.

Mają prawo Ci się nie podobać, z różnych względów.

Mnie nie zachwycają, a - jak wiesz - o "antygejostwo" na pewno nie można mnie posądzić.

I w ogóle skąd wziąłeś to antygejostwo?

jak podobają się klasyczne bokserki też kicha, bo przecież trzeba być na umysłowym levelu hard

Serio?

Mnie się podobają, a jakoś nie widzę gromów ciskanych we mnie. :)

No chyba, że te, które mnie się podobają są nieklasyczne i dlatego? (i to nie jest sarkazm, serio pytam).

A prawda jest taka, jak się komuś podobają bogdany, słoniki, stringi czy lateksy, to innym nic do tego jego sprawa - dla jednego są one seksy dla drugiego nie i skoro z głównego nurtu tematu nie wolno robić heheszek, to nie rozumiem czemu heheszki z bogdanów są już trendy?

Heheszki są z każdego modelu. I to chyba pokazuje jak "dziwna" wydaje nam się rozmowa nt. męskiej bielizny.

Z damską już takich problemów nie ma.

A dlaczego?

Przecież męska bielizna też może się podobać lub nie.

Czy to co tu czytam zaczyna oznaczać, że nie można mieć już swojego zdania jeśli jest różne od zdania autora tematu?

Jaidzie, a przeczytałeś cały temat?

Różne rzeczy się userom i userkom podobają. I zdanie swe wyrażają.

Bielizna przede wszystkim ma być wygodna i akceptowana przez tego kto ją nosi i tyle.

Oczywiście! Bielizna "codzienna".

Ale chyba(?) na spotkaniu nie chciałbyś, by hotka miała na sobie barchanowe gacie, nawet jeśli ona je akceptuje i są wygodne?

Ty nie chciałbyś, by się choć trochę dla Ciebie postarała?

A na koniec nasuwa mi się tylko jedno pytanie: Czy to forum jest jeszcze forum dyskusyjnym, czy już tylko adoracyjnym?

A tego to już kompletnie nie kumam, serio!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.. bardzo ciekawy i pouczający temat, przeczytałem cały. 

Z tego co ja zrozumiałem, to:

majty byle nie w brązie

buty nie czarne

i cholernie trzeba uważać na zamek ;)

a teraz, żeby nie było, że nie na temat.

Jeżeli facet jest dla kobiety seksowny, to i jego bielizna będzie seksowna dla niej,

a jak nie jest dla niej seksowny, to tylko będzie śmiech, cokolwiek założy.

To samo dotyczy kobiet, nie każda seksowna bielizna, na każdej kobiecie świetnie wygląda.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli facet jest dla kobiety seksowny, to i jego bielizna będzie seksowna dla niej,

Wybacz, Zibi, ale bzdury gadasz! :D

Żeby nie wiem jak seksowny był mężczyzna, a po zdjęciu portek zobaczyłabym gacie sprane i rozciągnięte tak, że mogłabym w nie 5 kg. ziemniaków włożyć - facet przestanie być dla mnie sexy.

a jak nie jest dla niej seksowny, to tylko będzie śmiech, cokolwiek założy.

A jak nie jest dla mnie seksowny (choćby na dany moment) to w ogóle nie dojdziemy do etapu bielizny.

To samo dotyczy kobiet, nie każda seksowna bielizna, na każdej kobiecie świetnie wygląda.

I nie każda seksowna i ładna męska bielizna na każdym mężczyźnie wygląda dobrze, ale... KAŻDY mężczyzna może dobrać bieliznę tak, by w niej wyglądać dobrze, a choćby w miarę dobrze. I wtedy śmiechów nie będzie, nawet jeśli model gatek nie wpisuje się idealnie w gust kobiety.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie każda seksowna i ładna męska bielizna na każdym mężczyźnie wygląda dobrze, ale... KAŻDY mężczyzna może dobrać bieliznę tak, by w niej wyglądać dobrze, a choćby w miarę dobrze. I wtedy śmiechów nie będzie, nawet jeśli model gatek nie wpisuje się idealnie w gust kobiety.

.. no i właśnie o to mi chodziło, a Ty zaraz ekstremum, 5 kg ziemniaków ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie wiem jak seksowny był mężczyzna, a po zdjęciu portek zobaczyłabym gacie sprane i rozciągnięte tak, że mogłabym w nie 5 kg. ziemniaków włożyć - facet przestanie być dla mnie sexy.

No może jeszcze dodam, że DLA MNIE byłaby to oznaka kompletnego braku szacunku. Ot, chce sobie "spuścić z kija" i w dupie ma to, jakie będą moje odczucia.

Podkreślam - nie wymagam łolabogaretyniewiadomoczego, ale na pewno nie mogą to być paskudne, zniszczone gacie, które swą świetność mają lata świetlne za sobą. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podkreślam - nie wymagam łolabogaretyniewiadomoczego, ale na pewno nie mogą to być paskudne, zniszczone gacie, które swą świetność mają lata świetlne za sobą.

ja dodam od siebie, że też nie wymagam łolaboga... jednak ciekawa po prostu jestem, tak jak wcześniej zadałam owe początkowe pytania

mi by osobiście było bardzo przyjemnie gdyby kochanek wyszedł poza schemat dobrze dopasowanych bokserek, a po reakcjach niektórych osób czytam że olaboga jaka to ja straszna jestem z tym swoim drążeniem i pytaniem o bieliznę męską 

edit: i tak widać jak na męskich gaciach wykłada się temat tolerancji i zrozumienia... to tylko niby gacie a ileż emocji dają :P, że nawet Ci nimi nie zainteresowani są tutaj aktywni :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu prezentowania męskiej bielizny.

Jestem wielką fanką Andrzeja Mleczki. Przez przypadek dowiedziałam się, że firma CORNETTE wypuściła serię męskiej bielizny z jego rysunkami. 

Dla zainteresowanych przykłady:

Ja z pewnością zakupię ten model :)

i-bokserki-cornette-mleczko.jpg

1467d69ca4ed207868e04328e668b2ac.jpg

i-cornette-bokserki-mleczko-obraz-3d-szary-melanz.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@maro, seksowna męska bielizna jest do zabaw w alkowie i mnie wcale nie dziwi, że mężczyźni nie chodzą w sexi gatkach na co dzień. 

Mnie rozbawiłby fakt, gdybym  w damskiej szatni na basenie spotkała kobietę w lateksowym gorsecie.

Na wszystko jest odpowiedni czas i okazja.

sexi bielizna to nie tylko lateks ja mam normalne bawelniane stringi i lubie w nich chodzić na codzień
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że nawet Ci nimi nie zainteresowani są tutaj aktywni

...no jak nie zainteresowani, przecież "gacie", każdy nosi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...