Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Temat rozbudził mój apetyt, więc trochę poszperałam w sieci.

O takie gatki chciałabym powiększyć kolekcję bielizny mojego męża:

post-24364-0-22045300-1513019636_thumb.jpgpost-24364-0-36442200-1513019644_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego unikam określeń typu "większość kobiet/mężczyzn....", bo są na ogół subiektywną i nierzetelną oceną sytuacji.

Nie ufam też większości badaniom statystycznym.

większości badań statystycznych - sama też nie uniknęłaś słowa "większości" ;) chyba że to był celowy zabieg.

Co do samej statystki - There are three kinds of lies: lies, damned lies and statistics.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie ten off-top.

@@surfer77, zauważ, że moje większości tyczy się wszelakich badań statystycznych. To jednak co innego niż twierdzenie, że większość ludzi to ma tak czy siak. Widzisz różnicę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awantura o gacie hehe ale się temat rozkręcił. Może i my mało w tych sexi majtach☺ chodzimy ze względu na stereotyp wśród facetów, np facet we stringach w męskiej szatni już słyszę ten śmiech.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to forum jest jeszcze forum dyskusyjnym, czy już tylko adoracyjnym?

odpowiadam: dyskusyjnym

- jak ci się suwak w gaciach nie podoba jesteś zacofany - jak ośmielisz się powiedzieć złe słowo o Jockstrapach jesteś antygejowski - jak podobają się klasyczne bokserki też kicha, bo przecież trzeba być na umysłowym levelu hard - jak ktoś opiera swoje zdanie inne niż postępowe na opinii znajomych to odszczepieniec (bo użył zwrotu "większość kobiet"), ale jeśli opinia oparta na zdaniu "moich znajomych" to już cacy.  

wnioski Twoje uważam za przesadzoną z kolei ocenę innych wypowiadających się w temacie osób, tak jak Ty moje jak mniemam; zatem jest swoboda dyskusji z tego co widzę ;)

edit:

nie zauważyłam też Twojej odpowiedzi na zadane na początku pytania ;)

jak Wy się zapatrujecie na elegancką, erotyczną bieliznę? (nie śmieszną a uwodzącą)? kupujecie? używacie?   który z Was faktycznie stara się również takowe wizualne atrakcje zapewnić swojej kochance?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i my mało w tych sexi majtach☺ chodzimy ze względu na stereotyp wśród facetów, np facet we stringach w męskiej szatni już słyszę ten śmiech.

@@maro, seksowna męska bielizna jest do zabaw w alkowie i mnie wcale nie dziwi, że mężczyźni nie chodzą w sexi gatkach na co dzień. 

Mnie rozbawiłby fakt, gdybym  w damskiej szatni na basenie spotkała kobietę w lateksowym gorsecie.

Na wszystko jest odpowiedni czas i okazja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę mężczyznę w łóżku bez zbędnego ubrania :)

Ale jakoś do tego łóżka musi dotrzeć. ;) Chyba niewielu śmignie przez miasto nago. ;)

Poza tym wyobraź sobie - już był w ogródku, już witał się z Aki, a tu nagle paskudne, porozciągane, czy dziurawe hajdawery. Dotarłby do etapu pt. "nago"? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, jak rozumiem, masz gdzieś, jakie i w jakim stanie, gacie zaprezentuje Ci kochanek na randce? Nie musi się ani trochę postarać? :P

A ja śmiem twierdzić, że będą panowie, którzy będą w takiej bieliźnie iść pewnym krokiem.

Podobnie bywa z kobietami - jedne założą ekstrawagancką bieliznę i będą się czuły znakomicie; a inne dobrze będą się czuły dobrze wyłącznie w bawełnianych, wygodnych majtasach. ;)

Przypomnę tylko co jest najbardziej w moim guście - zgrabne, dopasowane bokserki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, ale ten model to mi już na "gejozę" wygląda ;) Takie okienko na "świat" ;)

Ależ nie ma tu czego wybaczać. Wszak nie każda kobieta musi lubić to co ja. Ja lubię ten fason, bo w nim najfajniej wygląda obity tyłeczek mojego męża.

Dla jednych "gejoza", a dla innych seksi wyeksponowany tył i przód.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...