Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

@@surfinia, mam nadzieję, że nie uraziłam Cię moją wcześniejszą wypowiedzią w tym wątku. Jeśli tak, to na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że alergicznie reaguję, gdy w dyskusjach dotyczących seksualności kobiet (i nie tylko kobiet) oraz naszych gustów, ktoś używa stwierdzenia typu: „większość kobiet”. To stereotypowe podejście, które i mnie swego czasu nie było obce.

Nasze spostrzeżenia dotyczące gustów innych opieramy na tym jakich ludzi w swoim życiu spotykamy, jakimi ludźmi się otaczamy. Ty surfinio (wnioskuję po Twojej wypowiedzi) w większości spotykałaś kobiety, które nie przepadają za „frywolnymi” gatkami u mężczyzn lub takie, które tak twierdziły. Ja w większości spotykam takie, które lubią pikantniejszą bielizną na swoich mężczyznach i śmiało o tym mówią oraz takie, które na głos mówią „nigdy w życiu, bo to takie niemęskie”, a po cichu prosiły mnie o namiary na sklepy. Kto tu osądzi jakich kobiet jest więcej?

Sama nie lubię mężczyzn w stringach, bo dla mnie są po prostu brzydkie. Dlatego, gdy pierwszy raz trafiłam na Jockstrapy byłam zaskoczona swoją pozytywną reakcją na ich widok. Słoniki, mikołaje i inne męskie gatki robione dla tzw. jaj, również nie są w moim typie. Jakoś nie kręci mnie ośmieszanie mężczyzny, bo wtedy odchodzi mi ochota na seks czy jakiekolwiek zabawy łóżkowe.

Za to bardzo lubię męską bieliznę erotyczną: skórzaną, lateksową, z ćwiekami, suwakami itp.

Być może wynika to z nieuczesanych myśli czy wycięcie na rufie jest jedynie wizualnym ukłonem w stronę Pań czy też ma bardziej praktyczną genezę.

@@Mr.K, być może. Wielu mężczyzn jak ognia boi się łatki geja i unikają jakichkolwiek sytuacji, które mogłyby wywołać takie skojarzenia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Mr.K, być może. Wielu mężczyzn jak ognia boi się łatki geja i unikają jakichkolwiek sytuacji, które mogłyby wywołać takie skojarzenia.

...chciałabym zauważyć, że odniesienia do środowiska homoseksualistów są nietrafione. Z tego, co mi wiadomo, to ta grupa mężczyzn szczególnie dba o siebie i o swój wygląd.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@BlackBetty, tak, masz rację. Geje, to wybitnie dbający o siebie i o swój wygląd mężczyźni. Nigdzie nawet nie zasugerowałam, że jest inaczej. Dlaczego więc uważasz moje odniesienie za nieuzasadnione? Wszak my tu prawimy o specyficznej bieliźnie i pod tym kątem rozwija się dyskusja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u mężczyzn lubię klasykę w dobrej jakości, ładnie opinającą co trzeba...i w miarę nową :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@surfinia, a skąd wiesz, że większość kobiet nie przepada za takową bielizną? Znasz gusta całej żeńskiej populacji? Większość moich znajomych, koleżanek, moja przyjaciółka lubią męskie gatki z "pazurem" i jak ja, same je swoim mężczyznom kupują.

Tak przyznam użyłam słowa większość bo gro moich znajomych koleżanek i dziewczyn w rodzinie ( a w sumie to wszystkie) ma takie zdanie jak ja ;), więc przyjęłam czystą statystykę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@BlackBetty, tak, masz rację. Geje, to wybitnie dbający o siebie i o swój wygląd mężczyźni. Nigdzie nawet nie zasugerowałam, że jest inaczej. Dlaczego więc uważasz moje odniesienie za nieuzasadnione? Wszak my tu prawimy o specyficznej bieliźnie i pod tym kątem rozwija się dyskusja.

...chciałam to podkreślić, bo interpretować można by różnie, i tyle :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przyznam użyłam słowa większość bo gro moich znajomych koleżanek i dziewczyn w rodzinie ( a w sumie to wszystkie) ma takie zdanie jak ja ;), więc przyjęłam czystą statystykę ;)

Teraz pomyślmy:

1. Ile z nich mówi tak, bo naprawdę i szczerze tak myślą ?

2. Ile mówi tak, bo "lepiej nie wychylać się ze swoimi zboczeniami"

Być może wszystkie myślą jak Ty @ czyli tylko przykład 1, a być może są pośród nich takie z przykładu 2 - takich ja trochę w swoim życiu spotkałam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak gdybać można bez końca, bo kto wie ile Twoich koleżanek mówi to co myśli naprawdę :) . No tego się nie dowiemy :), jak najbardziej nie mogę poręczyć za słowa wypowiedziane przez koleżanki, ale w takim razie i całe badania statystyczne mogą iść w łeb bo nie wiemy czy ktoś mówi prawdę ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kto wie ile Twoich koleżanek mówi to co myśli naprawdę :) . No tego się nie dowiemy :), jak najbardziej nie mogę poręczyć za słowa wypowiedziane przez koleżanki

dlatego unikam określeń typu "większość kobiet/mężczyzn....", bo są na ogół subiektywną i nierzetelną oceną sytuacji.

Nie ufam też większości badaniom statystycznym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...