Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast mój mąż ma typ obcisłych bokserek:

Zajebiste
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli nie jestem sama w tej "ekstawagancji"

dziękuję @Modliiishka i @Dragonfly za rzeczowe i na temat wypowiedzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dodam że najsmutniejsze jest to jak mężczyźni potrafili się z tego nabijać, zapominając o swoich wzrokowych fetyszach, które niekiedy kobiety czynią specjalnie dla nich :)

otwartość umysłów na nowe - level hard :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Iko my różnimy się od mężczyzn :). Ja będę bronić mężczyzn. Dlaczego mają zakładać majtasy inne, z zameczkami lub bez , ala stringi czy cholera wie jakie - skoro wiedzą ,że większość kobiet nie przepada za nimi i im na tym nie zależy absolutnie, więc temat chyba nie będzie mega popularny ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, masz rację, ale nie do końca.

Mam swoje gusta jeśli chodzi o damską bieliznę. I jest kilka rzecz, których nigdy w życiu dla nikogo nie założę. Nie, bo nie i już.

@@surfinia, a skąd wiesz, że większość kobiet nie przepada za takową bielizną? Znasz gusta całej żeńskiej populacji? Większość moich znajomych, koleżanek, moja przyjaciółka lubią męskie gatki z "pazurem" i jak ja, same je swoim mężczyznom kupują.

Chodzi o to, by obie strony miały radochę, a nie tylko jedna ze stron.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ma być czysto, dopasowanie i z jajem. Kolor, znaczy się. Lubię odcienie powszechnie uważane za odważne. Bez wzorków, mikołajów, piesków czy innych przygwizdów. Żadnych stringów wbijających się w mariana, obwisłych bogdanów, zdradliwych zamków czy łopoczących na wiatrach bermudów do kolan.

Widzę, że nie tylko ja lubię mężczyzn w Jockstrapach. Niestety wielu osobom tego typu męska bielizna kojarzy się z Chippendales czy gejami.

Być może wynika to z nieuczesanych myśli czy wycięcie na rufie jest jedynie wizualnym ukłonem w stronę Pań czy też ma bardziej praktyczną genezę.

nie muszą być aż takie obcisłe, że mu oczy z orbit wyjdą

Od tego są zgoła inne instrumenty :] 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Iko my różnimy się od mężczyzn :). Ja będę bronić mężczyzn. Dlaczego mają zakładać majtasy inne, z zameczkami lub bez , ala stringi czy cholera wie jakie - skoro wiedzą ,że większość kobiet nie przepada za nimi i im na tym nie zależy absolutnie, więc temat chyba nie będzie mega popularny ;)

nie wszyscy i nie dla każdej kobiety, jednak jeśli temat dla kogoś nie pasujący jest to po co robić z tego heheszkę, można powiedzieć swoje zdanie owszem i zastanowić się czy może nie spróbować, czy może moja kobieta miałaby z tego radość? albo odpuścić i poczekać na inne głosy

nie generalizuję absolutnie, tylko po prostu po wypowiedziach tu wyczytałam, że dla wielu panów to już dziwaczny mały fetysz jest - ale np. stópki w rajstopach, czy "myszka" pełna spermy kochanka to są w pełni zrozumiałe... chodzi mi o czytelny brak tolerancji a nie przymuszanie kogoś do noszenia takiej bielizy

pytałam na serio, a może przez te podśmiewanie nie uzyskałam kilku fajnych męskich wypowiedzi, tych którzy używają choćby dla sprawienia przyjemności kobiecie.. tylko tyle i aż tyle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dodam że najsmutniejsze jest to jak mężczyźni potrafili się z tego nabijać, zapominając o swoich wzrokowych fetyszach, które niekiedy kobiety czynią specjalnie dla nich

To prawda. Kobiety potrafią zrobić naprawdę wiele dla wybranego przez siebie mężczyzny. A mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem, jakie zrobił na kobiecie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

IKO - Ja myślę, że wypowiedzi wielu facetów i kobiet w tym temacie były równie merytoryczne jak posty Dragonfly i Modlishki. Dlaczego stwierdzenie "nie lubię, nie podoba mi się, wolę klasyczne bokserki" które padały tu ze strony zarówno facetów jak i kobiet uważasz za niemerytoryczne ? Ok, w niektórych postach pojawiły się heheszki (zgodnie z przewidywaniami zresztą) ale w ten sposób mam wrażenie odrzuciłaś wszelkie głosy nie pasujące go Twojego spojrzenia jako niemerytoryczne i nic nie wnoszące do tematu. W końcu pytałaś nas o zdanie, prawda ?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale w ten sposób mam wrażenie odrzuciłaś wszelkie głosy nie pasujące go Twojego spojrzenia jako niemerytoryczne i nic nie wnoszące do tematu. W końcu pytałaś nas o zdanie, prawda ?

nie odrzuciłam tych w których było napisane np. wyłącznie bokserki, czy że to bielizna nie dla mnie - te w pełni rozumiem i jest to dla mnie cenne zdanie osób się tu wypowiadających

natomiast inne, deprecjonujące ową bieliznę czy potrzebę fetyszowo - estetyczną - te inne, tak, potępiłam czy skrytykowałam własną oceną

dowodem na moją postawę, są dane przeze mnie uczciwie polubienia, nawet tam gdzie nie zgadzam się z rozmówcą a doceniłam jego wypowiedź

nie ma we mnie woli upierania się co do swojego zdania, jest wola poznania innych wypowiedzi, szczerych i uczciwych a nie deprecjonujących zagadnienie - ot co 

to jest mój temat i mogę się nie zgadzać na zaśmiecanie, jak każdy właściciel swojego tematu - zwracam uwagę na interesujące mnie meritum  i przez natężenie heheszek nie chcę jego zabicia - wg mnie to naturalne zachowanie jest :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...