Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Udam, że nie widziałam :D

Odradzam bieliznę typu "słonik". Uwaga poniżej drastyczne zdjęcia z czasów młodości Frodo.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, "Ómaruam" :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam bieliznę typu "słonik". Uwaga poniżej drastyczne zdjęcia z czasów młodości Frodo.

Ritta jest niesamowitta!  Wrzuca 2 fotki i staje się królową tematu :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam , oj tam...

Kawalerski rządzi się swoimi prawami....po za tym "Koleżanka" już odjechała - więc się nie liczy. ;)

Zostało tylko 26 napalonych facetów i Ja - życie... :D;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostało tylko 26 napalonych facetów i Ja

Zostało tylko 25 napalonych facetów i Ja... W STRINGACH :redevil::lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno. I trochę szkoda. Skoro odrobina ekstrawagancji jest powodem do nabijania się. O gustach się nie dyskutuje, lecz słucha i poznaje

Widocznie ekstrawagancja odnośnie bielizny mężczyzn (w sumie to tylko bokserek czy różnych majtasów) nie jest tak powszechna jak niektórzy uważają i nie cieszy się wielkim uznaniem, zachwytem, entuzjazmem  wśród kobiet ;). Co do bielizny u kobiet to zdanie mam zupełnie odmienne. Ekstrawagancką bieliznę nosi się też na co dzień a wachlarz  bielizny jest jest przeogromny :) i taka bielizna wzbudza zachwyt u Panów i jest pożądana :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sobie ktoś przytnie pytonga zamkiem błyskawicznym, to drogi Wichuro ani nie zapomni tematu, ani nie zrobi wtedy heheszki.

Oj nie zapomni, nie zapomni.

Pomyślałem sobie kiedyś dawno, że zaskoczę surfinię...i wymyśliłem sobie że najseksowniejsza męska bielizna, to nie czyste, niesprane bokserki, tylko brak  bielizny. Więc miałem plan...dopóki nie naciągnąłem jeansów na mój super seksowny goły tyłek. Zawiadiacko ułożyłem pytonga w nogawce, gdzieś jego koniec był w połowie uda (żartuje, aż tak dobrze nie jest ;) ), i pociągnąłem, jednym, mocnym, zdecydowanym ruchem suwak. aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. 

Rana szarpana, cięta, na długości 15 cm ( a nie był we zwodzie ). Aż mnie boli znowu na samą myśl :)

Wracając do tematu, bokserki, to że czyste i niesprane to chyba oczywista oczywistość. I zgadzam się z @Wichurą, że te wszystkie gatki striptizerów, to raczej nie do końca są męskie.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie na pierwszy miejscu wśród seksownej męskiej bielizny są niezwykle mało popularne w naszym kraju - jockstrap:

post-9945-0-03490200-1512954537_thumb.jpg

post-9945-0-79642700-1512954549_thumb.jpg

Niestety wymagają od mężczyzny zadbanej sylwetki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytania, jak i cały zaczynający wątek post, w sumie skierowane były do forumowych panów. Jednak skoro panie również zabrały tu głos, to i ja postanowiłam dodać od siebie przysłowiowe 3 grosze.

W dniu 11.12.2017 o 02:10, 'Modliiishka' pisze:

Dla mnie na pierwszy miejscu wśród seksownej męskiej bielizny są niezwykle mało popularne w naszym kraju - jockstrap:

Widzę, że nie tylko ja lubię mężczyzn w Jockstrapach. Niestety wielu osobom tego typu męska bielizna kojarzy się z Chippendales czy gejami. Stąd właśnie jej tak niska popularność w naszym kraju. I w sumie największy wybór tego typu bielizny jest właśnie w sklepach dla gejów, do których notabene lubię chadzać :D

Zakupiłam kilka par jockstrapów dla moich mężczyzn. Mój kochanek ma w fasonie takim jak pokazała @@Modliiishka.

Natomiast mój mąż ma typ obcisłych bokserek: 

Uwielbiam, gdy mąż zakłada te bokserki na nasze wyjścia, do restauracji, na koncerty itp. Świadomość, że ma je na sobie szalenie mnie podnieca.

Zakłada je również podczas naszych zabaw. Mogę sobie wtedy do woli patrzeć na jego boski tyłeczek i sięgać po niego kiedy tylko mam na to ochotę :redevil:

Na co dzień obaj moi mężczyźni noszą bokserki. Mąż przylegające, kochanek z tych luźniejszych.

d44819f8415f8b51b374cf7313f7.jpg

s-l1600.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...