Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Z drugiej strony czy to jest seksowna bielizna? Hmm....

ja za seksowne uznam te przykładowo załączone, dalej można poruszać się w bezpiecznej czarnej kolorystyce, nie wywalać wszystkiego na wierzch, tyły chronione po całości zostają, wnoszę że i nie narażać się na śmieszność a jednak zaskoczyć nieco innym wyglądem bielizny

gdybym takie z kokardką zobaczyła to bym się przyjemnie uśmiechnęła i pomyślała sobie, "fajne i fajnie, ma facet dystans do siebie, podoba mi się :D "

edit: chociaż na drugim zdjęciu moją uwagę bardziej przykuła żylastość dłoni... mmm :facepalm:

post-19758-0-32718000-1516109966_thumb.png

post-19758-0-17499400-1516109976_thumb.png

post-19758-0-11420800-1516109987_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mało tego, wśród tych co wyśmiewali nie znalazłam rzeczowych argumentów - dlaczego ich to śmieszy... nie wiem.. nie mają odwagi np. powiedzieć, że czuli by się jak pajace, że zbyt dla nich to ekstrawaganckie jest... dalej nie wiem... i dalej nie rozumiem, skąd takie wielkie nabijanie się z męskiej bielizny (i coś czuję, że się nie dowiem :)

ależ proszę bardzo, oczywiście mówię tylko za siebie ; część z prezentowanych modeli na moje oko wywołałaby paroksyzmy śmiechu u partnerki, część to prezentacja klinicznego narcyzmu - myślę że zakładane są głównie w celu podziwiania się przed lustrem (po powrocie z siłowni). Poza tym praktycznie wszystkie przypominają mi pokazy mody - na modelkach zabójczo w naturze żałośnie . I jeszcze jeden aspekt ciasne gatki powodują bóle głowy :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bravo @,  w końcu post bez szyderstw i kulturalnie uzasadniona niechęć.

W takich gatkach mój mężczyzna może myć okna :)

post-24364-0-38255300-1516140069_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że zakładane są głównie w celu podziwiania się przed lustrem (po powrocie z siłowni). Poza tym praktycznie wszystkie przypominają mi pokazy mody - na modelkach zabójczo w naturze żałośnie 

Najczęściej to oni jednak nie wracają z siłowni tylko jeszcze na niej w szatni się podziwiają :) Niestety ten typ tak ma :) ( tak wiem, trąci hipokryzją :) )

Pokazy mody to ciekawe wydarzenie- od zaplecza wyglądają żenująco :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takich gatkach mój mężczyzna może myć okna :)

Przy takich udach to najlepiej, by się mężczyzna (niekoniecznie Twój, ofc. :D ) ich szybko pozbył. :P Albo mu pomogę. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy takich udach to najlepiej, by się mężczyzna (niekoniecznie Twój, ofc. :D ) ich szybko pozbył. :P Albo mu pomogę. :redevil:

Ja tam często najpierw lubię sobie popatrzeć.

Na rozbieranie się czas jest zawsze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam często najpierw lubię sobie popatrzeć.

Ależ się napatrzyłam!

A teraz bym zdjęła ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, awantura o gacie. Już mi się podoba!  :D

Ja tam nie uważam, żeby faceci nie mogli zaszaleć czasem z ciekawą bielizną. Czym innych zresztą gatki noszone na co dzień, a czym innym na randkę. 

Czemu czasem nie zaszaleć z czymś bardziej oryginalnym?

https://i.imged.pl/jockstrap-barcode-berlin-sexy-bielizna-meska-3133536631.jpg

Takie gatki moim zdaniem są spoko.

Inna sprawa, już poruszona, to kwestia sylwetki. I nawet nie chodzi o to, czy ktoś ma brzuszek, ale jedni mogą być drobniejszej budowy, inni masywniejszej, jedni z bardziej wystającym tyłkiem, inni mniej. Nawet jak mają zadbaną sylwetkę, to nie na każdym wszystko będzie dobrze leżeć.

A opinia, że facet gacie się od razu zdejmuje i po co ceregiele - no niekoniecznie właśnie. :-) Zabawy, gra wstępna "przez gacie" też mogą być bardzo fajne. Nawet stringi, ładnie skrojone, mogą na facecie fajnie wyglądać. Jedyne, do czego nikt mnie nie przekona, to takie majty (nie stringi) z odsłoniętą dupą i paskami po obu stronach... Albo z dziurą na dupę... No nie. To dla mnie w żaden sposób nie jest sexy.  :think:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Korn, ale przecież Ty sam właśnie zalinkowałeś fotkę majtek jockstrap, czyli: takie majty (nie stringi) z odsłoniętą dupą i paskami po obu stronach. I podpisałeś:

Takie gatki moim zdaniem są spoko.

To w końcu są spoko czy jednak nie jest sexy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Korn, ale przecież Ty sam właśnie zalinkowałeś fotkę majtek jockstrap, czyli: takie majty (nie stringi) z odsłoniętą dupą i paskami po obu stronach. I podpisałeś:

To w końcu są spoko czy jednak nie jest sexy?

No właśnie nie do końca o to mi chodziło... Te, co wkleiłem - nie widać, jak wyglądają z tyłu, może tył by mnie rzeczywiście odrzucił. :-) Bardziej chodziło mi o takie, jak czasem można na filmach gejowskich zobaczyć - z grubym paskiem poziomym na górze i z paskami po bokach, ale takimi pionowymi powiedzmy.... Cholera, nie mogę teraz znaleźć przykładu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...