Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś-u zapewne ma wysublimowany gust i miał na myśli, że taka zielona koronka była by przysłowiową wisienką na torcie :D :D

oczywiście, że ...na co dzień zazwyczaj noszę body z gumokoronki :facepalm:
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, że ...na co dzień zazwyczaj noszę body z gumokoronki :facepalm:

Chętnie zobaczymy to „cudo”! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, że ...na co dzień zazwyczaj noszę body z gumokoronki

ktoś... ja bardzo Cię proszę.. .nie masz nic konstruktywnego do dodania, to nie rozwalaj tematu

albo chociaż mi wytłumacz, co Cię tak śmieszy w z lekka odbiegającej od schematu bieliźnie lub dlaczego nie próbujesz zrozumieć, że dla niektórych kobiet jest to miłe doznanie estetyczne... tylko nie elegancko deprecjonujesz to co się dzieje w temacie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam Iko ot tak mnie naszło , zawsze uważałem, że bielizna u faceta ma być czysta i szybko zdejmowalna . Inne udziwnienia są dobre dla streaptiserów

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu, a u ilu facetów oglądałeś bieliznę z baaardzo bliska, wraz z zawartością? U ilu ją zdejmowałeś? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam Iko ot tak mnie naszło , zawsze uważałem, że bielizna u faceta ma być czysta i szybko zdejmowalna . Inne udziwnienia są dobre dla streaptiserów

myślałem bardzo podobnie do puki nie znalazłem tego forum i nie przeczytałem lektury tego tematu. Poza tym chciałbym być striptizerem przy najmniej dla swojej Kobiety.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

myślałem bardzo podobnie do puki nie znalazłem tego forum i nie przeczytałem lektury tego tematu. Poza tym chciałbym być striptizerem przy najmniej dla swojej Kobiety.

i znowu... bardzo doceniam.. właśnie takie podejście.. chwilę refleksji... że tak niewielkim gestem mogę po prostu kobiecie zrobić przyjemność...

a dla wielu mężczyzn to owe gacie stają się wielkim haaaaaloooo do wyśmiewania - ja nie rozumiem tego nic a nic... i chętnie bym wysłuchała konstruktywnych, rzeczowych argumentów... skąd takie tradycyjne podejście do bielizny męskiej, że te kolorowe czy z paseczkami czy jakkolwiek delikatnie odbiegające od schematu (wystarczy, że czyste) stają się powodem do wyśmiewania 

to też mnie interesuje, bo nie rozumiem a chciałabym 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja tak króciutko. Najbardziej lubię obcisłe bokserki, bo i wygodne i... wygodne. Jeśli chodzi o kolorystykę, to przetestowałem już i te gładkie, jasne i ciemne, w paski, kratkę kwiatki, wzorki itp. itd. Wszystkie były wygodne (pod warunkiem, że rozmiar nie mniejszy niż M (od L łatwiej się zsuwają a od 2XL można zdejmować przez głowę). Płci przeciwnej najbardziej podobały się marynarskie (w biało-niebieskie paski). Kto widział, ten wie  8-)  

Osobiście w łóżku bieliznę lubię mieć na sobie jak najdłużej a następnie jak to ona je ze mnie zdejmuje, nawet po ciemku. Dlatego chociażby mi  akurat miło jest jak kobiecie podoba się ta część męskiego "underwearu"  :D

A kiedyś to dostałem od dziewczyny (naprawdę dawno temu) takie ni to stringi, ni to slipki, ni plastikowe, ni skórzane... i nic się w nich nie mieściło,mimo że rozmiar właściwy :) A może to jej ręka zabierała miejsce na resztę? W każdym razie to jedyna ekstrawagancja w mojej szufladzie z majtkami  :-P

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli dla tylko dla streaptiserów, to jeśli ferujesz podobne wyroki, to najpierw się upewnij, że z kimś takim nie masz do czynienia... Poza tym wyobraź sobie, że świat nie kończy się na czubku Twojego nosa, na szczęście!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli dla tylko dla streaptiserów, to jeśli ferujesz podobne wyroki, to najpierw się upewnij, że z kimś takim nie masz do czynienia... Poza tym wyobraź sobie, że świat nie kończy się na czubku Twojego nosa, na szczęście!

a mam prawo do własnego zdania ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...