Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

mi też się podobają i to w tym kolorze

i zawartość też przyciągnęła moją uwagę :)

Niezwykle miło to czytać... :) Twoje zdjęcia w galerii również robią nie małe wrażenie! Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza, jakoś muszę pogodzić się z tą odmową, ale ciężko będzie, oj ciężko  :smutek3:

Jeśli trafię kiedyś na zlot, to z wielką ochotą popatrzę na panów paradujących w majteczkach. Może jakiś konkurs na zachętę?

Teraz coś co znalazłam wczoraj w czeluściach internetu

attachicon.gifnzczmg1495188110574.jpgattachicon.gifutaydf1449142089966.jpgattachicon.giftzydde1449142097237.jpgattachicon.gifodlsmn1495188112189.jpg

Taka odmiana od bokserek.

Współczuje facetom, którzy będą w tym chodzić :) Szczególnie tym, którzy mają spory poślad i uda :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wcale.

Nawet na zdjęciu widać, że są bardzo elastyczne. :)

Nie ma żadnych elementów, które mogłyby ocierać, kaleczyć, itp. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@LeoLeo, to mam nadzieję, że pokażesz nam coś jeszcze ze swojej kolekcji :)

Na koniec pozwolę sobie odnieść się do tych mistycznych "Bogdanów" otóż drogie Panie to nie jest wszystko na co stać projektantów we wzornictwie męskiej bielizny. Absolutnym olimpem męskiej mody bieliźniarskiej jest coś zgoła innego. Moja firma wyposaża pracownika w sort odzieżowy zgodny z normami BHP i jeszcze paroma innymi przepisami branżowymi. W ramach tejże wyprawki poza wspaniałymi skarpetami uniwersalnymi, eleganckimi kalesonkami na chłodniejsze dni czy butami,koszulami kapotami et cetera otrzymujemy wspaniałe, funkcjonalne, wielozadaniowe, antystatyczne, impregnowane i trudno palne majtasony z flaneli i to jest hicior (nie wiem jak się tu zdjęcia wstawia zatem wybaczcie brak fot poglądowych)

Aż jestem ciekawa jak te majtasy wyglądają. Może masz jakiś link podglądowy?

Mój @skrzat również lubi firmę Henderson.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Jako, że zostałem wywołany do tablicy, to z przyjemnością wrzucam zdjęcie kolejnej sztuki bielizny... Tylko, czy ta przyjemność będzie dotyczyła Pań..? ;)

post-9124-0-23331700-1515602116_thumb.jpeg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

brakuje obszycia z gustownej zielonej koronki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam, że gacie męskie mają być po prostu wygodne-klasyczne szorty to max mojej ekstrawagancji :)

chyba, że mówimy o...

Sam sex - strój "ala" Borat czyli pieluchomajty rowerowe to jest to ! :D

Wysikać się w tym w trakcie jazdy- level expert :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam, że gacie męskie mają być po prostu wygodne-klasyczne szorty to max mojej ekstrawagancji :)

chyba, że mówimy o...

Sam sex - strój "ala" Borat czyli pieluchomajty rowerowe to jest to ! :D

Wysikać się w tym w trakcie jazdy- level expert :P

post-6457-0-51626100-1515623707_thumb.jpeg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

brakuje obszycia z gustownej zielonej koronki

To temat poświęcony „niecodziennej” męskiej bieliźnie i szydzenie, chyba jest nie na miejscu? A może się mylę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To temat poświęcony „niecodziennej” męskiej bieliźnie i szydzenie, chyba jest nie na miejscu? A może się mylę?

Ktoś-u zapewne ma wysublimowany gust i miał na myśli, że taka zielona koronka była by przysłowiową wisienką na torcie :D :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...