Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

@@surfer77, ja wiem, że ciężko znaleźć dla mężczyzny fajne gatki. Coś poza klasykę. Dlatego szukam gdzie się da.

Dawno temu w sklepie z bielizną trafiłam na różowe bokserki firmy Cornette w tańczące panie przy rurach i napisem na klejnotach: "Playboy Inside". Jej, jaka ja podniecona wracałam z nimi do domu. Potem mieliśmy jeden z naszych mega seksów  :smutek3:

Brzmi to może dziwnie, ale mnie to dodatkowo podnieca. Cóż, taki mój fetysz

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi to może dziwnie, ale mnie to dodatkowo podnieca. Cóż, taki mój fetysz

Ani trochę dziwnie to nie brzmi. :)

Panowie też mają swoje fetysze i podniety.

Dlaczego my miałybyśmy nie mieć? :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dodam chyba od siebie nic nowego. Slipy są równie seksowne jak cały goły facet który zostawił na nogach skarpetki. A z kolei żeby facet wyglądał dobrze w bokserkach musi o siebie dbać - żadnego wielkiego "dachu" nad nimi, pełna higiena itd. 

Stringi czy inne oryginalne formy bielizny wyglądają dobrze tylko na panach o modelowej figurze. Gdzie indziej wyglądają nie na miejscu, często karykaturalnie.

Wychodzi na to, że panie mogą mieć gorszą figurę ale lepiej wypadają w wielu rodzajach bielizny.

Miałam też okazję popatrzeć sobie na znajomych pływaków w ich mikroslipkach. No nie powiem - rzeźbienia wypadały w tym bardzo przekonująco. Czyli dalej wychodzi na to, że poza bokserkami trzeba mieć figurę, żeby wyglądać.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat rozbudził mój apetyt, więc trochę poszperałam w sieci.

O takie gatki chciałabym powiększyć kolekcję bielizny mojego męża:

attachicon.gif55078d.jpgattachicon.gif197415d.jpg

Jak najbardziej jestem za tego typu męska bielizna ,coś podobnego mężowi zakupiłam :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie miałem erotycznej bielizny (Bo klasycznych czarnych stringow nie licze). Nikt też nie miał wobec mnie takich wymagań/próśb. Może nie mam idealnej sylwetki pod taki rodzaj bielizny, ale chętnie bym ubrał coś bardziej niż zwykle spodenki/bokserki jeżeli oczywiście zostabym o to poproszony lub miałbym ku temu powody.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie miałem erotycznej bielizny (Bo klasycznych czarnych stringow nie licze). Nikt też nie miał wobec mnie takich wymagań/próśb. Może nie mam idealnej sylwetki pod taki rodzaj bielizny, ale chętnie bym ubrał coś bardziej niż zwykle spodenki/bokserki jeżeli oczywiście zostabym o to poproszony lub miałbym ku temu powody.

Dobrym powodem jest chęć zaskoczenia partnerki.

A co do sylwetki to zawsze można nad nią popracować. Nawet w domu- pompki, przysiady, wykroki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takie tylko białe :lach:

Bawełna 100 % gdzie takie mozna kupic?:) lubie wzystko co miłe w dotyku szcególnie w tej okolicy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żarty żartami a tak na poważnie to w moim mniemaniu nie ma czegoś takiego jak męska bielizna erotyczna. Bo to co sprzedają np w sex shopach kojarzy mi się z napakowanymi striptizerami.

Dla mnie męska bielizna to schludne dopasowane bokserki i gra gitara! I broń Boże pończochy w postaci białych skarpet marki Puma.

Zastaawia mnie fenomen białych skarpetek:) Dlaczego tak one nie pasują? Bo są białe... :) Czy to nie segregacja z powodu na kolor nitki?:)Czy niebieskie byłyby lepsze?:)

A wracajac do tematu zapoczątkowanego przez drogą mi Iko własnie sobie przypomnialem iż muszę wstawić pranie bo nie będę miał jak jutro iść do pracy:)

Chętnie przeczytam Wasze opinie i rady o ulubionych Waszych markach i kolorach kupie wieszą ilość w jednym kolorze aby z praniem nie bylo probemu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrym powodem jest chęć zaskoczenia partnerki.

A co do sylwetki to zawsze można nad nią popracować. Nawet w domu- pompki, przysiady, wykroki.

W sumie to zapomniałem dodać, że jeszcze nie mam... bo od jakiegoś czasu mocno pracuje. A co do pierwszego - to znając moją partnerkę nie zrobiłoby to na niej wrażenia. Ja nie mówię, że czekam na tekst typu: może takie coś założysz, ale po prostu to nie jej klimat. Może kiedyś dla siebie to zrobię ubiorę jakąś pozycję z zaproponowanych w temacie - bo kilka jest na prawdę: WOW.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...