Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Kuzwa, przeczytalem wszystko i nie bardzo wiem o co kaman, ale moze nie kumaty jestem  :facepalm:

Mowa jest o tej czesci meskiej garderoby, ktora bardzo czesto jest zdejmowana wraz ze spodniami i naprawde nie spotkalem kobiety (moze malo spotkalem, ale w koncu mlody jestem  :lol: ), ktora by sie jakos z fascynacja przygladala moim "gaciom" - moze dlatego ze byly czyste?, a bardziej interesowala zawartosc?  :D

Ja mam wrazenie, a nawet jestem przekonany, ze faceci sa bardziej wzrokowi, ale i  damska bielizna to nie tylko gatki........... ale i  to co powyzej.......... i te koronki.......... kolory ............ seksapil  :mrgreen: do tego dochodza ponczochy, czasem nie samonosne, wiec z paskiem ........... szpilki .............. - nie rozbieram tak od razu, ale z moich skarpetek wypadam od razu  :lol:

Jesli cos pominalem lub moje spostrzezenia pozostawiaja do zyczenia to smialo prosze o korekte  :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nawet jestem przekonany, ze faceci sa bardziej wzrokowi

nawet jeśli są bardziej wzrokowi, to nie znaczy że kobiety są ślepe i nie zauważają.... 

z kolei kobiety, już abstrahując od bielizny, zwracają uwagę na milion detali, których Wy nie ujmujecie w swojej percepcji jako mające jakiekolwiek znaczenie

zatem pięknie się różnimy....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zatem pięknie się różnimy....

gdybysmy sie nie  roznili, swiat nie bylby taki ciekawy  :D 

nawet jeśli są bardziej wzrokowi, to nie znaczy że kobiety są ślepe i nie zauważają....    z kolei kobiety, już abstrahując od bielizny, zwracają uwagę na milion detali, których Wy nie ujmujecie w swojej percepcji jako mające jakiekolwiek znaczenie  

jakby nie bylo jestem tylko facetem  :lol: - dziekuje za korekte, w koncu prosilem o to  :)  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Magda: 

a ja majteczek nie noszę, gdy tylko nie muszę, tak czuję się najlepiej.

Lubię jak facet ma dopasowane jeansy (nie obcisłe rurki, ale takie klasyczne) i ma kształtny tyłek, a pod jeansami już tylko ciałko, bez bielizny. Mąż czasami tak chodzi i kręci mnie to..........

Jeśli bielizna to klasyczne bokserki, a najważniejszy jest dla mnie zapach męskiego  ciała.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@onwawa, jest wiele kobiet, które oczekują od mężczyzny czegoś więcej niż tylko penisa i jego ciała. Dla których seks, to nie tylko sam akt, ale i cała ta otoczka.

Chyba w wieku już 20 lat przestał kręcić mnie seks z mężczyznami, którzy od razu cali się rozbierali i hyc do zabawy. Teraz jestem o wiele bardziej wymagająca. Piszesz, jakbyś był zaskoczony, że są kobiety, które zwracają uwagę nie tylko na samego członka mężczyzny, ale i na coś innego. Tu wszystko zależy od charakteru kobiety oraz jej preferencji seksualnych, co widać nawet w tym wątku.

Uwielbiam budować klimat, gdy oboje nakręcamy się powoli. Nie dotykiem, a samym wzrokiem (jestem wzrokowcem) i zapachem - jak u @@Magdadam, bardzo kręci mnie zapach mężczyzny. Mężczyzna, który od razu rozbiera się do rosołu, jest dla mnie jak nieopakowany prezent. Tracę połowę przyjemności z odkrywania go. Dlatego lubię cieszyć oczy mężczyzną w bieliźnie. Owszem, lubię te udziwnione erotyczne modele męskich gatek, ale nie jest to jakaś reguła, bo te klasyczne dopasowane bokserki również mile łechcą mój zmysł wzroku.

Poza tym, ja nie znoszę rutyny w łóżku. Nowości, nowinki, gadżety (tu w postaci bielizny) u mnie są mile widziane. Oczywiście jako dodatek, bo przecież kwintesencją zabawy jesteś my sami i nasze ciała.

Lubię też tzw. szybkie numerki, gdy od razu obje się rozbieramy i zaczyna się szał ciał. Dla mnie seks, to nie gra którą można zamknąć w sztywnych, określonych ramach czy scenariuszu. Lubię różnorodność.

Och, a ja tak uwielbiam bodystockings... u kobiet, rzecz jasna. :D Chlip, chlip...

O matko! I co my teraz z tym fantem @@Zouza, zrobimy? Będziemy musiały jakoś z tym żyć :smutek3:

Chociaż byłoby jedno wyjście. Ja nie założę bodystockings, a z Ciebie szybko to zdejmiemy :rolleyes:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly, ależ Ty masz całkowitą rację i pięknie to opisałaś. Nic dodać, nic ująć i żeby było jasne - zgadzam się z tym w całej rozciągłości, ja mam to samo, tyle, że w stronę kobiety  :D

I chyba nie powinienem się wypowiadać w kwestii seksowności męskiej bielizny  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż byłoby jedno wyjście. Ja nie założę bodystockings, a z Ciebie szybko to zdejmiemy :rolleyes:

Jak mawiają - nie da rady, oba samce (no... tu samice ;). Mnie właśnie nie kręci nagość u kobiety, właściwie u mnie najbardziej,  za to bardzo kręcą siatki. Taki mały fetysz. ;)

Także ten... zawsze możemy serdecznie uściskać się na zlocie i zacząć podziwiać męskie gatki, tym, którzy odważą się je pokazać. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza, jakoś muszę pogodzić się z tą odmową, ale ciężko będzie, oj ciężko  :smutek3:

Jeśli trafię kiedyś na zlot, to z wielką ochotą popatrzę na panów paradujących w majteczkach. Może jakiś konkurs na zachętę?

Teraz coś co znalazłam wczoraj w czeluściach internetu

Taka odmiana od bokserek.

odlsmn1495188112189.jpg

utaydf1449142089966.jpg

tzydde1449142097237.jpg

nzczmg1495188110574.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne! :D

I jest zamek błyskawiczny, który niczego nie przytnie, hehe ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza, jakoś muszę pogodzić się z tą odmową, ale ciężko będzie, oj ciężko  :smutek3:

Jeśli trafię kiedyś na zlot, to z wielką ochotą popatrzę na panów paradujących w majteczkach. Może jakiś konkurs na zachętę?

Teraz coś co znalazłam wczoraj w czeluściach internetu

attachicon.gifnzczmg1495188110574.jpgattachicon.gifutaydf1449142089966.jpgattachicon.giftzydde1449142097237.jpgattachicon.gifodlsmn1495188112189.jpg

Taka odmiana od bokserek.

Sam siebie zszokowałem, że mi się podobają takie gatki. Naprawdę fajne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...