Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska seksowna bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

A proszę :)

Lubię męskie gatki z mikrofibrą - nie rozciągają się, nie defasonują. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żarty żartami a tak na poważnie to w moim mniemaniu nie ma czegoś takiego jak męska bielizna erotyczna. Bo to co sprzedają np w sex shopach kojarzy mi się z napakowanymi striptizerami.

Dla mnie męska bielizna to schludne dopasowane bokserki i gra gitara! I broń Boże pończochy w postaci białych skarpet marki Puma.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarpetki to jedyny element męskiej garderoby który działa na mnie abtyseksualnie :), a wyobraźnia o tym, że facet może zabrać się za mnie w samych skarpetkach sprawia, że boję się facetów :D (wiem, że tak bywa po natrafianych czasem zdjeciach) :) także wszystko spoko o ile skarpetki schodzą z nóg wraz ze spodniami :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bielizna męska - jakby nie było skarpetki do takiej zaliczam :)

@@Wife spokojnie to temat o majtkach, więc na skarpety i tak miejsca brak, no chyba żeby optycznie powiększyć gitarę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym doskonale zdajemy sobie sprawę

z tego, że mężczyźni mają dużo mniejsze pole do popisu niż my ;) we wszystkich tego słowa znaczeniach ;) ?

Co do bielizny - owszem mają. Jednak jest dostępna, nie śmieszna lecz z większą nutą ero. Śmiem twierdzić, że groo mężczyzn nie docenia tego, że taki detal też może działać na kobiece zmysły - vide załączone fotki w pierwszym poście, niby zwykły suwak, niby paski a ile nowych możliwości dotyku / dobierania / grania.

Śmiem twierdzić, że skupiają się na kobiecych kokardkach i koronkach, nawet nie zastanawiając się, że kobiety też są wzrokowcami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bielizna męska - jakby nie było skarpetki do takiej zaliczam :)

i słusznie... ten element może mieć kluczowe znaczenie dla stanu pożądania :facepalm:

nie tylko gdy zostaje po zdjęciu spodni lecz gdy na kawie zapoznawczej z nogawki wyziera jakaś maszkara nie kompatybilna z resztą stroju :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem waszej reakcji na widok faceta 100kg. Z brzuszkiem i w sexi gatkach który brzuszek zakrywa je? Niestety nie każdemu pasuje a wy zawsze cos dobierzecie do swoich kształtów. Na moją fotke na zk we stringach wasze reakcje były różne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem waszej reakcji na widok faceta 100kg. Z brzuszkiem i w sexi gatkach który brzuszek zakrywa je? Niestety nie każdemu pasuje a wy zawsze cos dobierzecie do swoich kształtów. Na moją fotke na zk we stringach

co do foty i bielizny - no mi się podobało... :D

nie zawsze i kobieta ładnie wygląda w sexi bieliźnie przy pewnych gabarytach np.  w bodystocking bardziej jak szynka sznurkiem obwiązana - czy smakowicie to zależy od gustu obu stron

zatem, w zależności od sylwetki mężczyzny, uważam że można dobrać bieliznę  

i nie chodzi w tym temacie o szukanie przeciw tejże ,lecz własne zdanie  tudzież jej stosowanie

z uporem maniaka, próbuję po prostu powiedzieć, że dla mnie osobiście to jest naprawdę przyjemny dodatek w kontakcie erotycznym i wierzę, że nie jestem w tym odosobniona :D

PS. o rety, już mi po głowie lata temat - jakie gadżety erotyczne pozwalają panowie na sobie próbować, dozować, używać, wyżywać :D  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W całej rozciągłości zgadzam się z doktorem. Dla mnie męska bielizna to dobrze dobrane bokserki, raczej obcisłe i to chyba wyczerpuje temat.  

Męska bielizna erotyczna mi osobiście kojarzy się ze striptizerem, który kręci dupą w stringach i w mojej ocenie nie wygląda bynajmniej  męsko :)  

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żarty żartami a tak na poważnie to w moim mniemaniu nie ma czegoś takiego jak męska bielizna erotyczna. Bo to co sprzedają np w sex shopach kojarzy mi się z napakowanymi striptizerami.

Dla mnie męska bielizna to schludne dopasowane bokserki i gra gitara! I broń Boże pończochy w postaci białych skarpet marki Puma.

Nic dodać, nic ująć.

Seksowna męska bielizna to jak już zostało tu powiedziane czyste, świeże, niesprane przylegające bokserki. Cała reszta wynalazków pasuje bardziej jako śmieszny gadżet, strój striptizera, borata lub rekonstruktora Love Parade z lat 90tych. Do tej kategorii zaliczam też przykłady wrzucone w pierwszym poście.

Obawiam się więc Iko, że ten temat padnie. Obstawiam 7 stron heheszkowania i śmierć przez zapomnienie

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...