Skocz do zawartości
Luizjanna

jak się dopieścić jak się choruje

Rekomendowane odpowiedzi

@Dante Alighieri Myślisz, że jak masz katar taki że leje Ci się jak z kranu, to najwygodniejszą pozycją jest horyzontalna na plecach?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dante AlighieriMyślisz, że jak masz katar taki że leje Ci się jak z kranu, to9 najwygodniejszą pozycją jest horyzontalna na plecach?

Myślę, że nie :)

Ale seks w zasadzie zazwyczaj nie jest wygodny :) To raczej gimnastyka i niewygoda,ktorą rekompensuje doopiero orgazm ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:shock:

No tak :)

Rzadko zdarzają się takie pozycje, przy których obojgu kochankom jest w 100% komfortowo.

To, że nie jest wygodnie, nie znaczy, że nie jest przyjemnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak :)

Rzadko zdarzają się takie pozycje, przy których obojgu kochankom jest w 100% komfortowo.

To, że nie jest wygodnie, nie znaczy, że nie jest przyjemnie :)

Ja tam mam zupełnie inne odczucia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

pierwsze słyszę... to zatem albo jestem egoistką bo mi jest zawsze wygodnie lub trafiam na dżentelmenów co się "poświęcają" :facepalm:, nie skupiam się na wygięciach lecz na tym co odczuwam

owszem po seksie... to mogę się zorientować, że mnie boli bo było powyginane, pogryzione, przetargane czy coś tam... w trakcie nie

jak również jeszcze nie usłyszałam "dupa wyżej" co najwyżej zostałam za nią mocno złapana i ustawiona należycie dla komfortu obu stron :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale seks w zasadzie zazwyczaj nie jest wygodny :) To raczej gimnastyka i niewygoda,ktorą rekompensuje doopiero orgazm ;)

Pozostaje Ci współczuć bidoku ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zapomniałem, że na tym forum trzeba uważać na słowa.

to teraz usiadłam ładnie i zgrabnie, w lewej widelec a w prawej nóż   /   będę jadła dalej, kęski kąsając :D

przecież, na spokojnie możesz usiąść i opisać od siebie szerzej... jeśli miałeś coś innego na myśli, użyj kilku zdań... przykładów

a nie staniesz się pożywką lecz partnerem do rozmowy...

to jest jak w seksie... trzeba się wsłuchiwać w siebie i w partnera, wtedy jest współgranie, jest rozmowa :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj w zwalczaniu takich chorób, co to dokuczają w seksie pomoże po prostu α-metylofenetyloamina.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chorą żonę

byś wskoczyła do łóżka, położyła się wygodnie na plecach i rozłożyła nogi.

zapomniała o tym, że cieknie ci z nosa

Śniadanie byś zrobił, poszedł byś odebrać dziecka z przedszkola, zakupy po drodze i z tymi siatami i z tymi dziećmi. Potem okna byś umył w międzyczasie jak już gotujesz obiad zanim ziemniaki dojdą, zdążysz jeszcze odkurzyć. Myślę że seks, gdzieś tam się zmieści. Na seks, zawsze znajdzie się czas.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...