Skocz do zawartości
Luizjanna

jak się dopieścić jak się choruje

Rekomendowane odpowiedzi

Wykorzystałam po trochu każdy z pomysłów i ........... teraz oboje jesteśmy zasmarkani  :facepalm:

Mówisz że teraz to już prasia grypa ;) ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja, jak choruje, to stosuje oklad z cieplych piersi .............. i dziala  :mrgreen:

Sposob naturalny, ekologiczny i mega przyjemny  :haha:

i jakie po tym dopieszczanie  :D

Niemniej zdrowka zycze  :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z zasady unikam seksu podczas jakiejkolwiek choroby :) z szacunku do partnera. Lubię zarażać tylko sympatią do mnie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam właśnie combo :(

Chcica, katar, zawalone zatoki i okres...

A było trza założyć pantalony w sylwestra ....hahahha ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No można mieć jeszcze do kompletu sraczkę i na ustach opryszczkę ;)

Salli, nie jest tak źle. :D

Zdrowia życzę! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chorą żonę nie zawsze musi rozpieszczać mąż... Od czego są kochankowie? Gdybyś była moją żoną, lub kochanką to poprosiłbym cię, byś wskoczyła do łóżka, położyła się wygodnie na plecach i rozłożyła nogi. Ja zaś zajałbym wygodną pozycję między twymi udami i zacząłbym pieścić ustami cipkę, pomagałbym sobie palcami i językiem próbując, bys zapomniała o tym, że cieknie ci z nosa ;) Może pociekłoby coś innego, nieco niżej? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z zasady unikam seksu podczas jakiejkolwiek choroby :) z szacunku do partnera. Lubię zarażać tylko sympatią do mnie

E tam...

Co cię nie zabije to cię wzmocni ;)

Poza tym grypa nie przenosi się chyba tylko przez kontakty seksualne, przecież jak się jest pod jednym dachem z kimś przeziębionym to ryzyko zachorowania i tak jest duże. Po co więc odbierać sobie przyjemność, jaką daje nam srks?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...