Skocz do zawartości
alextg

Jestem zainteresowany cuckquean

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem sporo Twoich wpisów Zuza i widzę, że jesteś bardzo inteligentną kobietą, dlatego bez problemu zrozumiesz.

Ja również uważam Cię za inteligentnego, dlatego bez problemu zrozumiesz, że nie zamierzałam i nie zamierzam na siłę namawiać Cię na przyciągnięcie "za uszy" żony na forum. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie! :) Po prostu było już z 10 takich postów i to do nich się odnosiłem. Prędzej czy później pewnie tutaj ją za te uszy przyciągnę i mam nadzieję, że będzie mogła wtedy liczyć na Twoje rady Zuziu (mam nadzieję, że słusznie odszyfrowałem imię :D ).

Świąteczny czas jest super, bo dzisiaj kupiłem mojej ukochanej rogi renifera i żartujemy sobie, że teraz jest już 100% rogaczem (jakoś tak damska wersja tego słowa nie brzmi zbyt seksownie).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za uszy nie przyciągaj, niech sama bardzo tego zapragnie. ;)

A radą, jeśli będzie Ją/Was interesowała - zawsze służę. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...