Skocz do zawartości
Dragonfly

Kobieta z kobietą - spełnienie czy rutyna?

Rekomendowane odpowiedzi

Tu opisujesz cos tak obszernego, ze wyglada wlasnie na to, dzieki czemu moglabys sie "zwiazac w zyciu". Czy jakas mniej rozegla relacja, blizsza ekscytujacemu spotkaniu, czy ich serii , a w tle nieco luzniejsza znajomosc, nie wchodzi u Ciebie w gre?

Jakąkolwiek

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację !!! Tu nie chodzi o zazdrość tylko fascynację sobą ,tym co się dzieje w danej chwili wokół nas. Żadna rywalizacja , tylko przyjemność w oddawaniu siebie w 200%.Ciężko o takie kobiety. Marzy mi się trójkąt z kobietą, która rozpala moje zmysły i przy tym razem oddajemy się mojemu Gregowi. Ale na naszej drodze wciąż takiej nie spotkaliśmy . Chętnie tu poznamy :) pozdrawiam Was kobietki -Aneta

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się trójkąt z kobietą, która rozpala moje zmysły i przy tym razem oddajemy się mojemu Gregowi.

Chyba latwiej o cos takiego w czworokacie. Kobietom w takiej figurze moze nieco latwiej o oparcie emocjonalne i maja wiecej zarowno  smialosci jak i spontanicznosci.  W kazdym razie cos takiego zaobserwowalem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli moje kształty ?

Twoje ksztalty z pewnoscia nie sa czworokatne, ale calkiem boskie   ::biale::

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba latwiej o cos takiego w czworokacie. Kobietom w takiej figurze moze nieco latwiej o oparcie emocjonalne i maja wiecej zarowno  smialosci jak i spontanicznosci.  W kazdym razie cos takiego zaobserwowalem.

(Greg) - jedna z moich ex weszła w 3kąt dla mnie, ale płynnie, i okazało się że z jedną koleżanką miała flow, a z drugą nie.

I było to coś, co określała tak: ‚fajne gdy się zdarza, ale nie będę do tego dążyła jakoś specjalnie’

Poza tym, w takcie jednej z takich nocy obie się pieściły, powoli i leniwie, dla siebie. Spytały czy mi się podoba to, co widzę, odpowiedziałem że bardzo. Wtedy one spytały, czy zrobiłbym coś takiego z facetem, dla nich, no bo niby czemu nie, prawda?

Po latach, w chyba piątym sezonie GoT padło stwierdzenie, że sex z jedną tylko płcią to połowa przyjemności. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Greg) - jedna z moich ex weszła w 3kąt dla mnie, ale płynnie, i okazało się że z jedną koleżanką miała flow, a z drugą nie.

I było to coś, co określała tak: ‚fajne gdy się zdarza, ale nie będę do tego dążyła jakoś specjalnie’

Poza tym, w takcie jednej z takich nocy obie się pieściły, powoli i leniwie, dla siebie. Spytały czy mi się podoba to, co widzę, odpowiedziałem że bardzo. Wtedy one spytały, czy zrobiłbym coś takiego z facetem, dla nich, no bo niby czemu nie, prawda?

Po latach, w chyba piątym sezonie GoT padło stwierdzenie, że sex z jedną tylko płcią to połowa przyjemności. :)

Jak sie tak zdarza, to sie dobrze zdarza. Na nawet znacznie lepiej   :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłaś w sedno wielu spotkań. Po mimo, że moja Wife nie jest zdeklarowaną biseksualistką to doświadczenie w zabawie z kobietami posiada.... zrobiła to bo sama chciała spróbować i dla mojej dzikiej satysfakcji abym był ukontentowany z powyższego „widoku” :)

Ps jak się okazało widok 2 aktywnych wobec siebie kobiet nie jest tak przyjemny i podniecający jak wcześniej myślałem... aczkolwiek bardzo przyjemny nie powiem :) :) :)

Kolego 2 kobiety sa bardzo seksi :) a jeszcze jakbym mial do nich dolaczyc to by byla magia dla mnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.12.2017 o 17:52, napisano:

Ile z kobiet określających się jako biseksualne naprawdę nimi są, a ile określa się tak, bo ich mężczyzn podnieca widok zabawiających się dwóch kobiet - ich samych to nie odstręcza? Ot, jest neutralne.

Ten mój Sailor to zaiste dziwak nie z tej ziemi, bo nigdy Go wielce nie jarała wizja innej kobiety ze mną razem w łóżku.

To mnie samą podniecają kobiety, preferencje Sailora nie mają na to wpływu. 

Dobrze wie, że kobieta jest idealnym dopełnieniem większości moich fantazji, no i cóż, jakoś musi z tym żyć ;).

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...