Skocz do zawartości
sisihusband

Zrujnowany orgazm

Rekomendowane odpowiedzi

Jednym ze sposobów pokazania dominacji nad swoim rogaczem przez Hotwife jest tak zwane ,,zrujnowanie orgazmu" można tu przytoczyć szereg sztuczek, które hotka może zastosować w sypialni, powodujących niewyobrażalne napięcie i podniecenie seksualne rogacza, który jęcząc z podniecenia, zgrzyta zębami, zaciska pięści nie mogąc dać ujścia temu napięciu, hotka panuje nad tym cały czas do końca, Kiedy już mu pozwoli na to w finalnym momencie nie daje mu żadnych bodźców, które miałby dać zadowolenie z orgazmu rogaczowi, po całej sesji rogacz sprząta to co narobił a podniecona hotka szykuje się i wychodzi do kochanka ponieważ bardzo ją podnieciła ta sytuacja...

To tylko krótki wstęp do techniki budowania relacji rogacz-gorąca żona a jak to jest u Was ?? czy spotkaliście się z czymś takim w szerszej odsłonie??

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się to.Tylko ja to sobie wyobrażam jak żona ma normalne życie seksualne z kochankiem,a ja mam odmawiane przez bardzo długi czas.Żona śpi ze mną nago,a ja z klatką na członku nie mogę się rozładować.Albo nago przychodzi po upojnym i głośnym seksie z kochankiem do pokoju gdzie męczę się słuchając tego co robią.Kładziemy się razem i przytulamy do siebie.Mogę ją całować,pieścić ale nie mogę włożyć jej w cipkę swojego fiuta.Żona abym bardziej cierpiał pieści i podgryza mi sutki.A potem jak kochanek odpoczął i już może,leci do niego rozpalona ja suka i tak się w stosunku do niego zachowuje.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka kroków według których należałoby zaburzyć  przyjemności orgazmu:

1. Określić dla rogacza co to jest orgazm, i ograniczyć go tylko do wytrysku.

2. Zminimalizować lub wyeliminować przyjemność orgazmu w jakikolwiek sposób np. stymulowac penisa powoli i delikatnie na tyle aby tylko doprowadzić do wytrysku, nie stymulować nadmiernie.

3. Rogacz musi zostać poinstruowany aby się zrelaksował maksymalnie i nie napinał ponieważ może to spowodować przyjemność orgazmiczną.

4, Przerwać całkowitą stymulację w momencie odruchu wytrysku, jeśli rogacz jest napięty to może ten moment być trudny dlatego ważne aby był zrelaksowany,sperma powinna wypływać niezbyt energicznie jeżeli dochodzi do mocnych strzałów stymulacja była zbyt intensywna i obok wytrysku rogacz miał przyjemność w postaci orgazmu a nie powinien.

5. Nie dotykać ani nie stymulować penisa w żaden sposób, dopóki jego wzwód nie opadnie aby zapewnić utratę przyjemnego uczucia.

Pamiętajcie nie chodzi o przyjemność rogacza tylko o to aby uwolnić jego nasienie.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne jest aby przypominać rogaczowi dlaczego nie może mieć orgazmu. Hotka utrzymująca go w pełnej abstynencji ma nad nim władzę i powoduje uzależnienie od siebie, aby to spotęgować nader często mówi o swoich potrzebach przy nim, ubiera się seksownie itp..

Po długotrwałym poście np. 1 miesiąca można delikatnie zafundować rogaczowi możliwość wytrysku ale bez przyjemności dla niego, podczas jego pieszczot kiedy zobaczymy oznaki nadchodzącego wytrysku natychmiast przestać odejść i odwrócić się. Jeżeli sperma nie wypłynie uśmiechnąć się i powiedzieć - dobrze się stało bo szkoda by było zmarnować ten okres przez następny miesiąc kochanie jeszcze wytrzymaj mnie będzie zaspokajał Twój szef.

Takie zachowanie mocno spotęguje rujnowanie orgazmu rogacza i awansuje na wyższy poziom. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrujnowany orgazm to fajna sprawa. Wcale nie jest trudny do uzyskania, wystarczy przestać dotykać penisa przed wytryskiem i się rozluźnić i rzeczywiście przyjemność z wytrysku jest żadna. Pozostaje duży niedosyt po takiej zabawie. Bardzo dobra technika do dodatkowego upokorzenia rogacza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.01.2018 o 19:21, napisano:

Określić dla rogacza co to jest orgazm

Ja bym od tego zaczął, w jednym z wątków był poruszany temat orgazmu. Nie dla każdego mężczyzny orgazm = się wytrysk. Jedni maja wytrysk po orgazmie, bo dopiero ten stan ich nakręcił, inni trysną i jak poczują to ciśnienie to wtedy dojdą.
Dopiero po rozpoznaniu przedpola zastanówmy się gdzie i kiedy należy przerwać, popsuć aby do tego nie dopuścić. Taki stan, to jak z powiedzenia: polać a nie wypić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąć majtki, poczekać aż wstanie i przestać. Bo nie wiadomo kiedy wytrysk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze by wtrysk nastąpił bez orgazmu

Przestaje stymulować ale już nie zatrzyma wtrysku ale nie ma fali skurczu orgazmu tylko wypływa spermy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy zna swoje ciało, niech podpowie partnerowi, partnerce na czym to u danej osoby polega. Czy to płytszy przyspieszony oddech, dreszcze, drgawki, napinanie mięśni,mrużenie oczu czy jeszcze coś innego. Każdy z nas ma coś co mówi, że ten stan nadchodzi. Jeżeli są już widoczne oznaki, że to nadchodzi, to iść zapalić papierosa, siku w łazience zrobić, polać kolejnego i orgazm przerwany a stan wkur... podniesiony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...