Skocz do zawartości
Xavery

Te momenty

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Aine

Wiesz... Myślę sobie, że też mozesz tego doświadczać. Nie potrzeba lampy alladyna i innych zaklęć czarowni... Czarodziejskich hihihi.

Ja będę tym który da ci potrzeć kulę, a nawet dwie i moge być alladynem hihihi i dac odpowiedź co zrobić by mieć tak samo hehe

Spróbuj zostać cuckqueen... Choć na chwilę.

Oddaj swojego faceta, jeśli jest, w rece innej. Przezywaj, ciesz się

Jedyne co moze ograniczac to zazdrość.

Zatem, prosze, masz pomysł do realizacji ale czy przejdzie? Nie zależy to od tego czy jest się facetem czy babeczką a od indywidualnego spojrzenia i zboczenia danej jednostki

Buziak

Oj nie , w tę stronę to nie zadziała,po pierwsze mój facet wcale tego nie chcę ,po drugie, mnie z tej perspektywy też to nie kręci . 

Co nie znaczy że nie próbowaliśmy ,wszystkiego przecież spróbować można bądź trzeba ,ale nie wszystko trzeba lubić .

Gdybym jednak była nawet teraz w związku z kobietą ,lub jakiejś silnej relacji ,to ją oddałabym chętnie i popatrzyła sobie .

Pewnie wynika to też z tego, że zdecydowanie w układach z kobietami to ja  dominuję i , nie chciałabym być w skórze kobiet które próbowałyby mnie zniewolić . Nie ma takiej opcji  ;)

Moje zboczenia są bardzo elastyczne ,tu jednak to napięta struna... która wcale nie ma na imię  "zazdrość "

A tak na marginesie ,gdybyś był moim facetem Twoje kule były by biedne gdybyś próbował mnie postawić w takiej sytuacji  :D:P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.07.2018 o 10:05, Aine napisał:

Oj nie , w tę stronę to nie zadziała,po pierwsze mój facet wcale tego nie chcę ,po drugie, mnie z tej perspektywy też to nie kręci . 

Co nie znaczy że nie próbowaliśmy ,wszystkiego przecież spróbować można bądź trzeba ,ale nie wszystko trzeba lubić .

Gdybym jednak była nawet teraz w związku z kobietą ,lub jakiejś silnej relacji ,to ją oddałabym chętnie i popatrzyła sobie .

Pewnie wynika to też z tego, że zdecydowanie w układach z kobietami to ja  dominuję i , nie chciałabym być w skórze kobiet które próbowałyby mnie zniewolić . Nie ma takiej opcji  ;)

Moje zboczenia są bardzo elastyczne ,tu jednak to napięta struna... która wcale nie ma na imię  "zazdrość "

A tak na marginesie ,gdybyś był moim facetem Twoje kule były by biedne gdybyś próbował mnie postawić w takiej sytuacji  :D:P

Straszysz, czy obiecujesz mądralo hihihi 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, Pan Małże napisał:

Straszysz, czy obiecujesz mądralo hihihi 

Teee... :D Ja widzę, że Ty chętny na tortury jaj.... Hmm? :P

• Zmieszany 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...