Skocz do zawartości
On1988

Wyjazd na urlop i początki

Rekomendowane odpowiedzi

używam formy my - w końcu fantazja dotyczyć będzie nas jako pary

to tak po koleżeńsku ale z zacięciem moderatorskim Ci podpowiem

piszesz ze swojego konta to pisz jako Ty, jak małżonka będzie tu z nami na swoim koncie, to będzie pisać jako ona - tak to mamy przyjęte w zwyczaju

a jak dorobicie się wspólnego tu konta jako para to i tak regulamin wymaga byście wówczas zaznaczali czy pisze on czy ona?

kapiszi? taki tu mamy obyczaj :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, jak już przedmówcy(przedpiszcy?) wcześniej napisali, nie znamy ani Ciebie ani Twojej żony, więc niewiele możemy podpowiedzieć, jednak czytanie forum i historii innych może Ci pomóc nasunąć jakiś pomysł. Jeśli będziesz miał już wizję, możesz tu ją opisać, a doświadczeni ewentualnie mogą wyrazić swój pogląd na ten temat i pomóc uniknąć wpadek. I z własnego doświadczenia podpowiem, nie przygotowuj sztywnego scenariusza, szczególnie, że sam pisałeś, że żona tego nie oczekuje, skup się raczej na stwarzaniu szansy, ale nie oczekuj niebywałych efektów natychmiast, bo pogorszysz sprawę. Pamiętaj, kropla drąży skałę (ile razy ten tekst już na forach padał...). Powoli, z wyczuciem i nic na siłę. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, dziękuje bardzo za kolejną poradę - jestem w pełni świadom, że w tych kwestiach nie mogę naciskać ani wymuszać, doskonale wiem, że przynosi to tylko odwrotny efekt. Będę nadal działał małymi kroczkami, a kto wie może mniejsza lub większa okazja sama się nadarzy podczas urlopu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to tak po koleżeńsku ale z zacięciem moderatorskim Ci podpowiem

piszesz ze swojego konta to pisz jako Ty, jak małżonka będzie tu z nami na swoim koncie, to będzie pisać jako ona - tak to mamy przyjęte w zwyczaju

a jak dorobicie się wspólnego tu konta jako para to i tak regulamin wymaga byście wówczas zaznaczali czy pisze on czy ona?

kapiszi? taki tu mamy obyczaj :)

Ja tylko tak wtrącę jedną uwagę. Wydaje mi się, że można z konta osobistego pisać 'my' wtedy, gdy opisuje się fakty. Co do odczuć, opinii i pragnień należy używać 'ja'.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, u mnie sytuacja jest podobna.. i zasadniczo trzeba step by step chyba temat ogrywać.
Dziś moja żona ciągle mówi "nie" na temat zaproszenia innego faceta do łóżka.. ale jest to inne "nie" niż np. rok temu ;)

A w czasie seksu nic jej nie podnieca tak jak wizja dwóch, trzech facetów którzy mieli by ją ostro wziąć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w czasie seksu nic jej nie podnieca tak jak wizja dwóch, trzech facetów którzy mieli by ją ostro wziąć.

ha... a u nas było tak, że jeśli zbyt często R o  tym fantazjował to mu mówiłam, że "pokochajmy się dzisiaj sami :D " , też trzeba z umiarem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha... a u nas było tak, że jeśli zbyt często R o  tym fantazjował to mu mówiłam, że "pokochajmy się dzisiaj sami :D " , też trzeba z umiarem...

:)

U nas było tak, że to ja kiedyś dopytywałem: "A chciałabyś..." Teraz jest tak, że to żona sama o tym mówi, opisując co i kto miałby z nią zrobić ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wino dla małżonka. By miał odwagę o "tych sprawach" porozmawiać z żoną.

No właśnie, żeby miał odwagę porozmawiać

Chyba największy problem w małżeństwach to starch przed rozmową, o różnych sprawach nie tylko "tych"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo poprzednicy a przede wszystkim Dragonfly wyczerpali temat poza jedną jeszcze radą która nie padła a której udzielę Ci ja:

Kup kawę - dużo kawy lub wino - nie za dużo wina, zarezerwuj wolny wieczór i przeczytaj tematy w tym dziale. Znajdziesz bardzo bogate studium przypadku kto jak miał, jak to u niego wyglądało i jak się później rozwinęło. Obawiam się, że innych rad nie otrzymasz a z drugiej strony te które padły okażą się wystarczające

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...