Skocz do zawartości
On1988

Wyjazd na urlop i początki

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim.

Od dawna fantazjuje o zabawie we trójkę z żoną i innym facetem. Nie naciskam jej, od czasu do czasu poruszam tą kwestię i wiem , że ją to coraz bardziej kręci, oczywiście jest pełna obaw - jakiś czas temu byliśmy już blisko ale mieliśmy kryzys (nie dotyczył sfery łóżkowej). Za tydzień wyjeżdżamy na długi urlop w ciepłe miejsce - moja żona na wakacjach jest zupełnie inną osobą, jest wyluzowana, wyłącza 'mózg' i skupia się na przyjemnym spędzaniu czasu. Chciałbym żeby się rozkręciła na tym wyjeździe - nie będzie tam na pewno brakować turystów i młodych ludzi - nie chce na nią naciskać, wymuszać bo wiadomo , że ma to efekt odwrotny. Niestety forma na zasadzie ' zróbmy to z nim tu i tu ' też na nią nie działa pozytywnie bo u niej to powinno przyjść 'naturalnie' - I tutaj zwracam się z prośbą o wasze porady - jak doprowadzić do tego żeby się porządnie rozkręciła, poczuła chęć na ostry flirt i coś więcej ? Od razu powiem, że przedawkowanie alkoholu to nie jest rozwiązanie którego szukam - więcej złego niż dobrego przyniesie.

Z góry dzięki za wasze porady ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam kolejny taki wątek i kolejny raz jestem zaskoczona, że on w ogóle powstał.

To Ty znasz swoją żonę, nie my, więc skąd ten pomysł byśmy my (obcy ludzie, kompletnie nieorientujący się w relacjach jakie są między wami, jaka jest Twoja żona) radzili Ci jak nakłonić ją do trójkąta? W wątku powitalnym piszesz, że jesteście ze sobą tyle lat, to jakim cudem uprawiacie seks skoro nie potraficie o tym seksie szczerze i bez zahamowań ze sobą rozmawiać? Bo jak widać te zahamowania są.

Nie jesteście parą, która spotyka się na samo bzykanko. Żyjecie ze sobą, bo piszesz, że jesteście małżeństwem. Skoro, żona jest "pełna obaw", to tylko Ty sam powinieneś wiedzieć jak te obawy rozwiać, bo zakładam, że wiesz jakie lęki i niepewności nią targają.

Może warto siąść z żoną i szczerze, na spokojnie porozmawiać o pragnieniach, podnietach, fantazjach. Na wyjeździe możesz stworzyć idealne ku temu warunki. Pamiętaj, to iż Ty masz ochotę na trójkąt, a ją czasem myśl o trójkącie kręci nie oznacza, że kiedykolwiek dojdzie do realizacji tej fantazji. Czasem fantazje pozostają tylko fantazjami.

Zadam Ci jeszcze jedno pytanie.

Skoro sam tu przyszedłeś, to dlaczego  nie pomyślałeś, by zarejestrować się tu wraz z żoną? Pokaż jej to forum, niech zobaczy, że są ludzie którzy mają podobne pragnienia i potrzeby, że są kobiety, które jak ona miały obawy,

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko spokojnie proszę, liczyłem na jakieś sugestie, pomysły - nie prosiłem przecież nikogo o gotowy scenariusz czy rozwiązanie bo one nie istnieją. Oczywiście, że znam ją bardzo dobrze, myślę, że najlepiej nie zmienia to jednak faktu że mogłem zwrócić się z zapytaniem jak to wyglądało u innych, co uważają.

Jestem świadom tego że może nigdy nie chcieć tej fantazji zrealizować, nic na siłę ;)

A odnośnie Twojego pytania - chciałem , niestety do takich for czy serwisów ma podejście mocno 'anty' nie chcę już tutaj wnikać dlaczego bo po co ;) - raczej zakłada, że jak coś się będzie miało wydarzyć zda się na mnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już trochę wiemy. Jest tylko jedna główna rada. Poświęć jeden wieczór na szczerą i dogłębną rozmowę. Tu nic innego się nie wymyśli. Skoro jak piszesz bardzo dobrze ją znasz, to sam będziesz najlepiej wiedział jakie stworzyć warunki, by mogła się otworzyć i zechcieć spróbować tego nowego i dla wielu zakazanego owocu. Opisy jak to było u innych nic Ci nie dadzą, bo kolejny raz napiszę: Każdy z nas jest inny i każdy ma inny związek.

U mnie i mojego męża zaczęło się od rozmów na temat zdrady. Najpierw e-mailowych i w formie sms'a. I w sumie już nie pamiętam, które z nas to zainicjowało. Od początku zawsze dużo rozmawiamy o swoich pragnieniach i fantazjach. Pierwsze lata to były flirty przez telefon, w jego obecności. Erotyczne telefoniczne rozmowy z obcymi mężczyznami, gdy on pieścił mnie oranie.

A odnośnie Twojego pytania - chciałem , niestety do takich for czy serwisów ma podejście mocno 'anty' nie chcę już tutaj wnikać dlaczego bo po co ;) - raczej zakłada, że jak coś się będzie miało wydarzyć zda się na mnie

A moim zdaniem, powinieneś dowiedzieć się dlaczego w tej materii jest "anty". To może być też kluczem i rozwiązaniem Waszych "problemów". Oczywiście może, ale nie musi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za miła odpowiedź i powiedzenie o waszym początku ;)

Jeśli chodzi o to czemu jest 'anty' na takie fora / serwisy ja odpowiedź znam - chodziło mi tutaj, że nie chce wnikać w szczegóły przed wami, może kiedyś zmieni zdanie - aktualnie jest to dla niej za bardzo na zasadzie 'usługa' 'towar' tak w dużym skrócie i uproszczeniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tutaj zwracam się z prośbą o wasze porady - jak doprowadzić do tego żeby się porządnie rozkręciła, poczuła chęć na ostry flirt i coś więcej ?

Rozmowa rozmowa rozmowa, nakręcanie, rozmowa, rozmowa, rozmowa, nakręcanie, wspólne fantazjowanie w trakcie seksu, rozmowa, rozmowa, rozmowa.

Musisz swoim zachowaniem, sprawić żeby jej obawy które ma w związku z podjęciem tej decyzji zniknęły, albo stały się nie istotne.

A jakie to są obawy, to już sam Ty wiesz najlepiej. (albo powinieneś wiedzieć).

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa rozmowa rozmowa, nakręcanie, rozmowa, rozmowa, rozmowa, nakręcanie, wspólne fantazjowanie w trakcie seksu, rozmowa, rozmowa, rozmowa.

i wino.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wino.

Jeśli żona lubi wino, to wino też.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli żona lubi wino, to wino też.

Wino dla małżonka. By miał odwagę o "tych sprawach" porozmawiać z żoną.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...