Skocz do zawartości
On1988

Hej wszystkim ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkim forumowiczów.

Jesteśmy młodym małżeństwem ale razem jesteśmy już ze sobą wiele lat - Ja 29 , Ona 27. Od dawna fantazjuje o zabawach w trójkącie z nią i innym facetem - pomału udaje mi się ją do tego przekonać i liczę, że za jakiś czas uda się doprowadzić do pierwszego spotkania ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

czytajcie tu wiele takich historii.. jak przekonać, jak się udało przekonać...

zapraszam do dyskusji i powodzenia życzę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, ciesze się, że poszerzacie grono młodszych osób ;)
Życzę wiele lat stażu z nami i jeszcze więcej przygód i spełniania marzeń oraz fantazji ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jesteś tu sam czy jednak z żoną? Pytam, bo Twoje wpisy brzmią dwuznacznie.

Mam nadzieję, że forum pomoże Tobie oraz żonie poukładać sobie to i owo, a co za tym idzie wytyczyć tor jakim chcecie oboje podążać.

Miłego pobytu na forum.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

Fajnie, że grono młodszych osób się powiększa :)

Czytajcie, dajcie się poznać i bawcie się dobrze :)

Powodzenia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly na forum zaglądam sam, choć nie jest ono tajemnicą - wręcz przeciwnie. Dodatkowo interesuje mnie tylko jeden cel, który jest wspólny dla nas jako 'pary'

Dziękuje za miłe powitanie wszystkim ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly na forum zaglądam sam, choć nie jest ono tajemnicą - wręcz przeciwnie. Dodatkowo interesuje mnie tylko jeden cel, który jest wspólny dla nas jako 'pary'

Dziękuje za miłe powitanie wszystkim ;)

Skoro zaglądasz sam, to wypowiadaj się sam:)

Witaj na forum,

Rozgość się, na początku dużo czytaj, znajdziesz tu masę opisanych doświadczeń osób które były w tym położeniu w którym jesteś aktualnie Ty.

Baw się dobrze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój nic. Jak sam nie doprowadzisz to my się już postaramy. Witamy serdecznie młode małżeństwo na pokładzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...