Skocz do zawartości
Cuckoldplace

męska pielęgnacja - jaka jest prawda o Was Panowie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Golę się co 2-3 dni, do fryzjera nie chodzę - elektryczna maszynka wystarczy, depilacja i przycinanie włosów to rzecz oczywista tak samo jak obcinanie paznokci...zęby też myję. ;)

Z kosmetyków hmmm tyle ich jest  :lach:  - krem do rąk , po goleniu i taki na zmarszczki..

Co do ubioru,

nie przywiązuje jakiejkolwiek wagi do "metek" . Jak ciuch wpadnie mi w oko i dobrze się w nim czuję - kupuję.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłą niedzielę była kąpiel, następna zaplanowana na 10 grudnia, i do Świąt mam spokój.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie pizdy wołowej

czyli każde inne dbanie o siebie, powyżej tej listy sprawia, że mężczyzna w Twojej ocenie staje się pizdą wołową? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznę może od tego, że nie ważne kto i jak dba o swoje ciało, bo najważniejsze jest to że DBA. Jakoś nie miałem nigdy takich zapędów, aby oceniać, wyśmiewać czy szufladkować ludzi przez co z jakich zabiegów korzystają. 

Staram się przeanalizować czy to czy tamto jest mi potrzebne i czy bym chciał skorzystać, wprowadzić u siebie.

A na co dzień to:
- strzyżenie włosów  max co 5 dni, golenie co 2-3dni, 
- reszta zbędnych włosów tak co 7 dni razem z strzyżeniem brody.
- kremy twarzy pożyczam od żony - nie używam ich aż tak często by mieć swoje, a do rąk to co dzień. 
- a czy coś ponad to: kiedyś korzystałem z solarium (parę minut raz na 2 -3 tyg), paznokcie mi czasem zrobi żona (to bardziej zaawansowane: skórki itp) bo pilnikiem potrafię się obsługiwać. Chciałem kiedyś zacząć korzystanie z sauny, ale jeszcze mi się to nie udało, podobnie jak z masażem.

Co do szafy to kilka lat trwała moja reforma co do ubioru, stylu i zawartości garderoby - żona ze mną pracowała i przyniosło to dobry efekt: bo teraz uwielbiam nosić koszule i w nich czuję się najlepiej. A różnorodność wzorów, kolorów sprawia że moja szafa wygląda jak wiosenny stragan. Do tego czasem marynarka, a czasem obuwie sportowe. A racji mojego zawodu to kwestię kompozycji, zestawień kolorów mam we krwi i staram sie nad tym panować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to zapomniałem jeszcze o najważniejszych zabiegach dla ciała aktywności fizycznej. Zapomniałem bo jest ona dla mnie tak samo naturalna jak oddychanie: a więc regularne bieganie (uwielbiam w deszczu) i ćwiczenia siłowo - aerobowe w domu (na siłownie nie mam czasu), basen, rower, spacery - dużo, jak najwięcej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o ubiór to tylko czerń, bynajmniej nie ma problemu o doborze kolorów hehe w czerni dobrze się czuję,a o resztę bardzo dbam paznokcie zawsze wypiłowane i nakremowane dłonie ,pachy wydepilowane reszta wygolona i nie ma innej opcji. Zawsze czysty ,schludny i pachnący. A tak bardziej inntymnie to zadek zawsze podmywam po, a po siku zawsze wycieram go☺

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie przesadzajmy. Zarówno mężczyzna, jak i kobieta powinna w jakichś sposób o siebie dbać, bez wymieniania listy rzeczy oczekiwanych, które należy zrobić. Dla mnie bez różnicy jest to, czy mężczyzna ma obcięte paznokcie na okrągło, półokrągło czy kanciasto. Jak również czy chodzi 2 czy 1 raz miesięcznie do fryzjera..

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie przesadzajmy. Zarówno mężczyzna, jak i kobieta powinna w jakichś sposób o siebie dbać, bez wymieniania listy rzeczy oczekiwanych, które należy zrobić. Dla mnie bez różnicy jest to, czy mężczyzna ma obcięte paznokcie na okrągło, półokrągło czy kanciasto. Jak również czy chodzi 2 czy 1 raz miesięcznie do fryzjera..

Aż mi się przypomniał taki jeden kolega ze studiów, dla którego te paznokcie czy częstotliwość u fryzjera są jak najbardziej bez różnicy. Do tego stopnia, że jak patrzę na poziom zarośnięcia jego włosów na karku i na długości to przypomina mi się jakaś nieforemna bezgranicznie obleśna istota i muszę odwrócić wzrok. Najgorzej jak mamy pracę w grupie. Niby nie śmierdzi, ale tak jakoś w środku mnie coś wymiotuje. Fe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej ważne jest to, czy ktoś dba o siebie czy nie. Ale dla mnie nie ma sztywnych wymogów że ma chodzić 2 razy w miesiącu , sama nie chodzę 2 razy w miesiącu i wyglądam przyzwoicie :). A to że ktoś w ogóle nie przykuwa uwagi do wyglądu to już inna sprawa ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie bez różnicy jest to, czy mężczyzna ma obcięte paznokcie na okrągło, półokrągło czy kanciasto.

Jak to jest mężczyzna, z którym nic ten teges ;) - to też mi obojętne.

Ale kanciaste, a nie daj Boże choć odrobinkę za długie, nie są kompatybilne z moją cipką ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...